SASİAD'tan Kocaeli Valisine ziyaret

SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı AYDIN BAHAR, Başkan Yardımcısı Bünyamin Müftüoğlu, Metin DİRİM,Bülent ESMER, Ahmet HACIEYÜPOĞLU, Onur DÖVER Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Adana-Mersin iş seyahatinde Mersin Valisi olan Hasan Basri Güzeloğlu ile tanışan Sasiad üyeleri şimdi de komşu ilimize Vali olmasından son derece memnun olduklarını dile getirdiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sasiad Yön. Krl. Bşk. Aydın BAHAR" Mersin ziyaretimiz esnasında bizleri en iyi şekilde ağırlayan Sayın Valimiz, bu ziyaretimiz esnasında da bizlere o günü yaşatarak yeniden onurlandırmak nezaketinde bulunmuştur. Kendisine yeni görevinde başarılar dilediğini ,en kısa süre içerisinde de ilimizin güzelliklerini görmeye davet ettiğimizi belirtmek isterim" dedi.

01 Kas 2014 - 13:45 - Ekonomi --- Okunma

Son bir ayda medyabar.com sitesinde 12.195.732 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.