MHP'li Açba'dan Sakaryaspor mesajı!

MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba, Sakaryaspor'un İzmir'de Ankara Demirspor ile oynayacağı play-off final maçı öncesi açıklamalarda bulundu

Sakaryaspor, Süper Toto 3. Lig 3. Grup Play-off finalinde Ankara Demirspor ile İzmir'de karşı karşıya gelecek. Yıllardır sıkıntılarla boğuşan Sakaryaspor'un önemli maçı öncesi şehir kenetlenirken siyasilerden de mesajlar gelmeye devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Zihni Açba da Medyabar Editörüne yaptığı açıklamada Sakaryasporlu futbolculara başarılar dilerken, İzmir'den zafer haberi beklediklerini söyledi.

Omuz Omuza Yürüyeceğiz

Açba'nın açıklaması şu şekilde: "Şehrimizin en önemli markası ve ortak değeri olan Sakaryaspor'umuzun İzmir'den zaferle döneceğine inancımız tamdır. Mesele Sakaryaspor'un başarısı ise siyaset olmaz. Yeşil siyahlı takımımızı binlerce taraftarımızla birlikte Dörtyol'dan şehre girerken karşılayacağız. Bir bayram havasında geçecek o günde taraftarımızla omuz omuza yürüyeceğiz. Sakaryaspor'un bundan sonra her zaman zaferleriyle vatandaşımızın yüzünü güldürmesini bekliyoruz" dedi.

26 May 2015 - 13:51 - Spor --- Okunma

Son bir ayda medyabar.com sitesinde 12.195.732 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.