- G:

Döviz borcu olan kara kara düşünecek: Altınını bozduran zarar edecek! İslam Memiş “Ekim ayında tufan kopacak”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Ekim ayına sayılı günler kala yatırımcıyı yakından ilgilendiren gram altın ve gram gümüş tahmini ile şoka uğrattı. “Ekim ayında tufan başlayacak” diyen İslam Memiş'in işte merak edilen o açıklaması…

mask

Küresel piyasalarda yaşanan hareketliliği günümüz ekonomisindeki değerine dikkate alarak yatırımcıya ışık tutacak bilgi ve birikimini paylaşan ünlü ekonomist tarih vererek kritik günlere işaret etti.

İslam Memiş'in Eylül ayı boyunca sözlerinde ifade ettiği ve defaatle vurguladığı Ekim ayı yatırımcının hazırlık yapması gereken bir dönem olarak görülüyor.

Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

2/4
UZUN VADEDE KAZANÇLI ÇIKACAKLAR! mask

UZUN VADEDE KAZANÇLI ÇIKACAKLAR!

İslam Memiş'in son bir haftadır “Ekim ayı hazırlığınızı yapın” diyerek önemli uyarılarda bulunduğu yatırımcı için Eylül ayı fiyatları henüz yükselişe geçmedi. Yatırım için fırsat olarak görülmesi gereken bir dönem olarak vurgulanıyor. Her seferinde bunu söyleyen İslam Memiş Eylül ayında yatırım yapanların uzun vadede kazançlı çıkacağını da ifade ediyor.

Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

3/4
BORSADA FIRSATLAR SÜRÜYOR! mask

BORSADA FIRSATLAR SÜRÜYOR!

Ünlü analist Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Ekim ayı öncesinde oluşan piyasa hareketliliğine değinerek dolar, gram altın ve gümüşte olabilecekleri tek tek değerlendirdi.

“Borsa İstanbul 8323 puanda hafif alıcılı günü tamamlamaya çalışıyor. Kısa vadeli yatırımcılar çıkış için zaman zaman fırsat bulabiliyor. Halka arzlarda önümüzdeki hafta yeni şirketler için açıklamalar geliyor. Halka arzlar devam ettikçe yatırımcı sayısında da artış yaşanmaya devam ediyor.”

Foto Haber ve Resimleri Görmek İçin Diğer Sayfaya Geçiniz...

4/4
İSLAM MEMİŞ’İN KRİTİK DOLAR YORUMU: “2024 YILINDA DOLAR…” mask

İSLAM MEMİŞ’İN KRİTİK DOLAR YORUMU: “2024 YILINDA DOLAR…”

“Dolar/TL kuru güncel olarak 27,26 TL seviyesinden işlem görüyor. Doların değer kazandığı ve endeksin güçlü durduğu bu dönemde günden güne güçlendiği fark ediliyor. Doların yıl sonunda ne kadar olması gerektiğine değinen İslam Memiş şu ifadeyi kullandı:

“29.70 yıl sonu Dolar/TL öngörümde değişiklik yok. 2024 yılında 45 lira seviyesinde de değişiklik yok. Bugünlerde eğer ısrarla döviz almak isteyen varsa burada dolar karşısında hangi enstrüman değer kaybetmişse o tarafla ilgilenmeli. O da Euro'dur.”

Ünlü ekonomist İslam Memiş son videosunda yatırımcıyı da yönlendirdi. Altında zirve olacak  tarihe dikkat çeken İslam Memiş ons ve gram altın için Ekim ayından sonra yeni bir yükseliş trendinin görüleceğine de dikkat çekti.

27 Eyl 2023 - 16:22 - Ekonomi --- Okunma

Son bir ayda medyabar.com sitesinde 10.199.203 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.