- G:

Zengin olmak isteyenlere İlber Ortaylı'dan tavsiye! Ne dolar, ne altın...

Ünlü tarihçi ve bilim insanı İlber Ortaylı, Prof. Dr. İlber Ortaylı, ‘ mutlaka almalısınız’ diyerek açıkladı. İşte İlber Ortaylı'dan yatırım önerisi.

mask

İlber Ortaylı, katıldığı Youtube programında yurttaşlara mutalaka almalısınız diyerek tavsiyede bulundu. Ortaylı'nın tavsiyesi ne altın ne döviz oldu.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

2/2
mask

'ZEYTİNLİK ALIN'
Prof. Dr. İlber Ortaylı zeytin ve zeytinlik alanlarının önemini her fırsatta açıklıyor. Ortaylı bu kez zeytini yatırım aracı olarak önerdi.


"Yatırım olarak da vatanın coğrafyasını kurtarmak adına da zeytin almalısınız. 10 dönümle 20 dönümle zengin olmazsınız ama zeytin ortaya çıkar hediyeliğin orataya çıkar ve sadaka verirsin yani zeytinyağı artık önemli bir sadaka aarcı oldu. Zeytine, ziraata herkesin bir şekilde katılması lazım."

18 Eki 2023 - 11:15 - Yaşam --- Okunma

Son bir ayda medyabar.com sitesinde 9.882.594 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.

01

Malkoçoğlu - Demek ki bizim muhasebeciler zengin olmak için çağırmış kendilerini.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 19:50