Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı teşkilatı "mahalle temsilcileri sertifika takdim" programlarına devam ediyor. Yenikent bölgesinden sonra kuzey köyleri temsilcilerine de sertifikaları verildi.
Kuzey köyleri temsilcileri:
Abdülbaki Kotan, Mesut Bozkurt, Muhammet Doğru, Fehmi Bircan, Birol Saat, Murat Akalev, İsmail Yörükoğlu, Harun Yılmaz, Alişan Aydoğdu, Sinan Çeçenler, Enes Mut, Onur Ali Aşık, Umut Oluk, Ergün Bozdemir, Erhan Güçlü, Mehmet Eraslan, Halit Yılmaz, Güray Dizdar, Emrah Can, Alper Berk, Muharrem Çakır, Şinasi Yağız, Coşkun Karayel, Mecit Torlak'a sertifikaları MHP Adapazarı ilçe başkanı Recep Usta ve kuzey köyleri teşkilat başkanları Tuncay Akyıldız, Selçuk Polat ve Aydın Aksu tarafından verildi.


Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(18)Teşkilatçı - Şahsen ben Devlet Bey'e güveniyorum. MHP'yi bitirdiği gibi Akapeyi de bitirecek.
Sefer - Daha oy moy vermem ailemede verdirmem MHP işimiz düştü bir sınav ile ilgili,bir telefon etse iş bitti ama bırak yapmayı il başkanı sağolsun randevu bile vermedi.kapilari bile kapatti .gorusmek istemedi.secim geliyor o zaman bizde kapılarımizi kapattık kapatacağız.hemde bir daha acmamacasina.benim için hayati bir sınavdi.ben çok bisiy kaybetmem eveallah.ana sizler o iktidar i bı kaybedersiniz
Ki kaybedeceksiniz.cakallara gün doğacak.ben ekmeğimi taştan da Allah'ın izniyle çıkartırım.vesselam.
Türkoglu - Daha sertifika nin ne anlama geldiğini bilmeyen cahiller le neyin tartışması bu arkadaşlar bırakın Allah aşkına siz yokken biz vardık diyorlar bide sonrada kuyruğunu kısdirip çekilmiş Ler kenara madem ülkücüydünüz şimdi nerdesiniz ihtiyaç olunca mı kenara cekildiniz madem cok bilgilisiniz konusurken ahkem kesiyonuz ya mesela bi şeyler yapmaya gelince kimse yok ama laf olsun diye konusan çok köpek havladi diye kurt yolundan dönmez
Tornacı - SENİN YOLUN YOL OLSA BİZ O YOLDA YÜRÜRKEN SEN VE SENİN GİBİLER ARDIMIZDAN GELİRDİ AMA BİZİM YOLUMUZ BAŞBUĞUMUN 9 IŞIK YOLU BU YOLDA MENFAAT YOK ÇIKAR YOK MAMA YOK BİZ YOLUMUZDAYIZ YOLDAN ÇIKAN SEN VE SENİN GİBİLER TÜRK KELİMESİ DUYDUĞUNDA SİNİR KRİZİ GEÇİREN SİYASAL İSLAMCILARLA ANCA YOL ARKADAŞI OLURSUNUZ DEVAMMM EDİN.
Cahil - ADIN SANA YAKIŞMIYOR ÖNCE ONU BİL ÜLKÜCÜ KUYRUĞUNU KISTIRMAZ ADAM OLUN AHKAM KESTİRMEYİN ÜLKÜCÜYÜM VE MHP Lİ DEĞİLİM BİZİM DAVAMIZI TEMSİL EDEN BİR LİDER ÇIKAR ELBET BİZLER 80 Lİ YILLARDA KUYRUK KISTIRMADIK SİZYA SİZ NE YAPTINIZ DANTELLİ KEFEN GİYENLERLE BİRLİKTE TÜRKÜ SÖYLÜYORSUNUZ O DEDİĞİN KÖPEK LAFINI YAKIŞANA İADE EDİYORUM O DEDİĞİN DE KURT DEĞİL BOZKURT TUR ADIDA BÖRTÖÇİNE DİR SAYGISIZ .
Eski MHP li - Körler sağırlar birbirini ağırlar Cakacı Bülbül efendi nerde katılmadı mı yoksa ülkeyi mi kurtarıyor
Biri - Bitisin tükenisin sertifikasi güle güle size yollarinizda kapali
Teşkilât Ttky - Erhan ve tornacı sizler eleştiriden başkan ne yaparsınız sizin anlama kapasiteniz yetmez o sertifika nın maneviyatını anlamaya size bu haberden ekmek çıkmaz hadi başka kapıya
Tornacı - karşında başka kapıya diyebileceğin dilenci yok haddini bil o maneviyat kelimesi ağzına yakışmıyor bu vebali nasıl taşıyorsunuz hırsıza yardım edeninde hırsız kadar suçu vardır hani nerde TÜRKLÜK GURUR VE ŞUURU İSLAM AHLAK VE FAZİLETİ türkü olarakmı söylüyorsunuz beka beka diyorsunuz ya tek beka sorunu ortağınız ve destekçileri olanlar adam liderinin züriyetine kadar ileri gitti liderde lider ha baston dedeniz.
Tornacı - MECİT TORLAK SEN O PARTİNİN ADINI DUYMAMIŞ TORLAK GEZERKEN BİZ BAŞBUĞUMUZ EMRİNDE MÜCADELE EDİYORDUK YAVAŞŞ DAVAYA ÜLKÜYE PARTİYE LEKE SÜRDÜNÜZ BASTON OLDUNUZ EZAN BAYRAK OOO YEDİREMEZSİN AĞZINIZADA YAKIŞMIYOR ZATEN.
Tornacı - torlak liderinin hayrını gör tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş tanımayanlara bilmeyenlere anlat o masalları karakter sahibi insana ülkücü denir varmı liderinde ondan biraz olsun varmı tükür tükür yala bumudur yani takılmışşınız bir türk düşmanının peşine yolun sonu görünüyor haberiniz olsun. 17..25 BİRŞEYLER HATIRLATIYORMU SİZE.
Mecit Torlak - Bn çıplak gezerken siz bu davada yol almış olduğunuzu söylüyorsunuz. Rabbim birgün doğru yolda karşılaştırır hepimizi inşAllah.
Önce devletim ve milletim sonra partim ve ben diyen bir lidere sahip olmak bizim için gurur verici vesselam
Sakarya - bu sertifika ne işe yarıyor mhp akp ambilemleri yan yanamı yemezler mhp akp nin emir kuludur mhp tabela partisidir yüzde .4. oy alamıcaksınız meclisi hayalinizde bile göremesziniz akp mhp kolkola güle güleeeeee halkımızı bir ekmeye muhtac ettinizzzz
Mecit Torlak - Yorum yapan arkadaşlar rumunuz (adınız soy adınız açık olsun)
Siha54 - Erhan ve Tornacı,
kedi ulaşamadığı ciğere murdar der misali her yapılana laf sokmak her yapılanı beğenmemekten başka üç kuruşluk bir sözünüz fikriniz yok. O sertifika sizin anlama kapasitenizin çok üstünde anlamlar ifade ediyor. Sizi ilgilendirmeyen konulara da maydanoz olmayın...Siz gölge etmeyin başka ihsan istemez.
ERHAN - Siha54 , merak etme ulaşmak gibi bir derdimiz yok.. Anlama kapasitemle ilgili de bir sorunum yok çok şükür. Tek diyeceğim , nerde o eski MHP.. Alpaslan Türkeşin ruhu şad olsun.. Kemikleri sızlıyordur şimdi... Neyse , siz dalganıza bakın.. İyi uykular..
Tornacı - racon kesmekle olmaz o işler ne işe yarıyormuş bi de hele de BOP.sınırlarından pasaportsuz giriş hakkı mı veriyor siz bu vatana çok gölge ettiniz çok değnekçilik yaptınız yakıştımı
Hendekli̇.. - BİR PARTİ DÜŞÜNÜN ADI MİLLİYETÇİ AMA ÜLKEDE HDP DEN DAHA AZ OY ALIYOR BELKİ DE ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMDE SAKARYADAN MİLLET VEKİLİ BİLE ÇIKARAMAYACAK HALA ORTALIKLARDALAR..
Erhan - Ne işe yarayacaksa artık....
Tornacı - bu sertifika neye yarıyor sertifika alında elektrik faturasımı ödemiyorsun ekmek 2 tl mi oluyor kasaba gidince paramı almıyor otoyollarmı beleş anlamadım hangi derde deva oluyor .
BOŞ İŞLER BOŞ
Zeki - size katılıyorum sertifika da neyin nesi millet aç geziyor kağıt parçası dağıtıyorlar ne yazıyor acaba merak ettim
Mecit Torlak - Milliyetçi Hareket Partisi üye ve mensupları çıkarcı değildir. Ezan dinmesin bayrak inmesin diye siyasette vardır. Hepte var olacaktır.
Mecit Torlak - Milliyetçi Hareket Partisi üye ve mensupları çıkarcı değildir. Ezan dinmesin ve bayrak inmesin onun için siyasette vardır.
Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.