Pamukova ilçesinde son olarak 1998 yılında düzenlenen ve 25 yıl aradan sonra yeniden hayata geçirilen Pamukova panayırı, bugün başlıyor.
12 Ekim 2023 Perşembe günü başlayan panayır, 22 Ekim 2023 Pazar gününe kadar 10 gün boyunca devam edecek.
Panayırın kuruluş yeri, Yenice Mahallesi'nde bulunan Yamanlar Kır Düğün Salonu'nun yanı ve Ergenekon Caddesi olacak.
Bu etkinlikte, lunapark alanı yanı sıra hediyelik eşyalar, tuhafiye ve zücaciye ürünleri, yöresel ürünler ve birçok yiyecek seçeneği bulunacak. Organizasyona yoğun bir ilginin olması bekleniyor.








Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(22)Özgür T - Bu nasil bi lükstür bu nasıl bi medeniyettir Allahim yarabbim tanrim
Vatandaşadalı - yaz bitti yaz seçim yaklaştı diye yapmış olmak için yapmayın şu işleri yaz başında neden yapılmadı insanlar daha fazla istifade ederdi
Avcı - Ben akşam gittim,maziyi ,çocukluğumu yaşadım.Çocuklarımada yaptıklarımı yaptırdım.Fakat geyve çayırına Pamukova /geyve ortaklaşa 1 ay daha modern fuar ekipmaları ile yapılsa cocukların anılarında kalır.
Ferdi Durgut Pamukova. - Köy yanar Deli taranır hesabı ?️???✋?gelip geçici hevesler bunlar ?️???✋? Kalıcı eserler Toplu konut gibi şeylerle gelin biraz ?️???✋? Enerjini doğru yere vereceN bu hayatta ✋?
5454ak - Sakarya köy dedik mi kızıyorsubuz. Resimleri paylaş altına hindisten bangladeş haberi yap geçer, fotolar öyle çünki, laa panayır ne panayır mı kaldı. Bide matah bişeymiş gibi haber yapmışlar sanırsın disney kuracaklar pöhh
Mali - Sen kimsin ,Anadolu kültüründe panayırların önemi çoktur.sen ne anlarsın.hem esnaf hem köylü işyükünün harman sonu stresini atar,ihtiyaclarını daha uygun fiyata alırlar.bu arada yöresel ürünlerde görücüye çıkar,tanıtım yapılır.
Senin kafan basmaz
Polat - ...... ...... gitsen bu şehirden, git amsterdama yerleş tam sana göre her şey var
Horoz - Gereksiz gereksiz muhabbetler dizin bu kötü cümlelerle panair iptal olmaz afkırcana gidinde görün çoluk çocuğumuz eylesin birtanrih geçti anlatın panayır pomukovaya yakışan turizim cenneti olucak dansöz hırsız milletin kafasını bulamdırmayın yirmi beşyılın acısını çıkarcaz rylencez ben pomukovayı yıllar önce göç eden hemşerilerime sesleniyorum buyurun pomuöık ovs çoşsun hepbereber panayırı gezmeye çocuklarımızı yorumlarımızı eylendirmeye gidelim devletimizin güvenlihi sayesinde huzur şu rylenceler
Ferdi Durgut Pamukova. - Caddenin ismi acayip Ergenekon ?️???✋? Enerjini doğru yere vereceN bu hayatta ✋? İhtiyaca evet israfa hayır ✋?
Meraklı - Caddenin adında değil sende var acayiplik Ergenekon nedir bilmeyen cahil
Çanakkale Şehitleri - Sakarya tuhaf bir yer
Volta - Nerede hırsız arsız varsa panayırda toplanır.dikkat edin ayıklamasınlar
Z kuşağı - Şeyi merak ediyorum tam olarak geçen gün Sapanca da bir otelde düzenlenecek olan festivalde konser var diye yaygara yapan amipler nerde? Neden savaş var bilmem ne diye afkurmamışlar? Yapın vallahi bu insanların artık biraz eğlenmeye ihtiyaçları var umarım içindeki fiyatlar da uygun olur da her kesimden insana hizmet vermiş olabilirler.bunu söylemek ne kadar acı olsa da ekonomi gibi bir sorunumuz var malüm dilerim ki hiç bir çocuğun içinde kalmaz hevesi
Bölge Insanı Ahmet O - Almanyaya gittim, holandaya gittim bu etkinlikleri orada farklı şekilde gördüm, bunları diğer ülkeler için turizm olarak gelistiriyorlar çok büyük gelir ediyorlar
Ahmet - Yaylalarda yörenin kültürel etkinlikleri şenlik olarak mantıklı.
Ancak; şehir içinde mantıklı bir iş değil.
Geyveli Pamukovali - Ben bölgenin insanı olarak tebrik ediyorum bu büyük bir olay değil ama çocuktum ceviz topladık elim boyali , dediler panayira almazlar bende çeşmede tamda elimi kanatircasina yikadim ,boya çıksın diye panayira gittim cok mutlu oldum cunku ogunler benim ozlemle bekledigim gun du , şimdi izmite yaşıyorum emekli oldum keşke hep bunu yaşasaydım ,birileri aklını dansöz ve sapıklık üzerine kuruyor onları bu bölgenin insanı olarak kabul etmiyorum
Zafer Taş - Grçöilrw, panayırlarda, dansöz ve kumar oynatılarak, o yöredeki para, işletmecinin, cebine girerdi. Umarız, böyle şeyler yaşanmaz...Ancak, panayır kültüründe, eğlence adı altında, kumarın her türlüsü bulunmaktadır.
İzmitli Tatangalar - Panayır gelişmemiş ilçelerde olur geçen hafta osmanelindeydi
Ahmet - İnsanların 25 yılın öncesine götürdünuz.
Panayır fakir fukaranın yılda birdefa alış veriş yapıp eglenebildigi pazardi.
Demek insanları yılda birdefa alışverişe eğlenmeye mahkum ettiniz.
Panayır kültürü hahaaa. Kandirin.
İnsanları fakirlestirdikce . Hukmetmesi kolaydır.
Ahmet - 60 yaş üstü ancak nostalji olarak bakabilir. Sen neyine ozeniyorsun panayırin.
Modern çarşı AVM lune park eğlence mekanları Fuar alanları varken Sana layikmi çayıra kurulan yer.
Paşa - Mantığa bak mantığa ; sen Pamukova ' NIN nasıl bir yer olduğunu bilirmisin, Pamukova' lılar istesin bütün Sakarya 'yı satın alır sen ne anlatıyorsun
Pamukova - Pamukova ilçe halkı dikkat ediniz
Hırsızlık lar çoğalır
Zaten ilçede kontrol yapan yok
Sokaklarda hurdacılık diye çok dolaşanlar var bunların çoğu hırsızlık yapıyor
Emniyet müdürlüğü ve Zabıta müdürlüğü yetkilileri lütfen el arabalarındaki malzemelere bakın milletin bahçelerinden herşey alıyorlar
Lütfen dikkat ediniz
Meraklı - Panayır kasaba kültürüdür İlçe isen bunu yapmayacaksın aşacaksın bunları
Kazım Balta - Bak hala "o ilçede bu olacak" " şu ilçede o olacak" diye saçma sapan başlıklar atmaya devam ediyorsunuz, merak filan celp etmiyor, iticilikten başka bir fonksiyonu yok, çeki düzen verin kendinize.
Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.