Reyonda başka, kasada başka fiyat... Markette etiket oyunu!

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir vatandaş market alışverişini tamamladıktan sonra reyondaki fiyatla fişteki fiyatın aynı olmadığını fark etti.

Whatsapp  İhbar hattı
Whatsapp İhbar hattı Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

Zaman zaman market alışverişlerinde vatandaş, raftan aldığı ürünle kasaya gelince büyük şok yaşıyor. Ürünün indirime girdiği düşünen tüketici kasada pahalı bir fiyatla karşılaşıyor.

Hendek'te de bir zincir markette alışveriş yapan vatandaş kasa fişini aldıktan sonra fiyatları karşılaştırdığında ürünün raftaki fiyatının kasadakinden farklı olduğunu fark etti.

Reyonda 18,95TL olan fırın torbasını alan vatandaş, kasaya geldiğinde aldığı diğer ürünlerle birlikte kasadan geçti. Alışveriş fişini incelediğinde ise farkında olmadan fırın torbasına 27,90 TL ödediğini fark etti.

Vatandaş, iki farklı fiyat olduğunu gördüğünde ise aldığı ürünleri fiyat farkından dolayı iade etti.

İşte durumu Medyabar Whatsapp İhbar Hattı'na bildiren vatandaş sayesinde ortaya çıkan etiket oyunu...

19 Eki 2023 - 10:04 - Sizden Gelenler --- Okunma

Muhabir  Whatsapp İhbar Hattı

Son bir ayda medyabar.com sitesinde 10.049.461 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.

12

Zincirmarketzede - Bu durum sadece x ya da y süpermarketinde değil hemen hemen tüm marketlerde olabiliyor. Reyondaki fiyatı hesaplayıp ya da hafızanız iyiyse aklınızda tutup, kasada ödemeden sonra fiş ile kıyaslamanız gerekiyor her alışverişten sonra. Yoksa her zaman dolandırılmaya müsait oluyorsunuz. Fiyat değişimini kasıtlı ya da hataen yapmayan ya da yapamayan görevliler yüzünden vatandaş mağdur olmuş oluyor, ama ne açıdan bakılırsa bakılsın iyi niyetli bir durum değil...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 08:06
11

Doğan54 - ESSENDE DEVAMLI YAŞANAN BİR DURUM BU. HAKKINIZI ARAMAĞA KALKTIĞINIZDA DA MAĞAZA MÜDÜRÜ KASİYERİN MAAŞINDAN KESİLİR YAZIK FALAN DEYİP ACITASYON YAPIYOR. KOSKOCA ESSEN ASGARİ ÜCRETLİ KASİYERİN MAAŞINA GÖZ DİKMİŞ YAZIKKK.

Yanıtla . 10Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 15:39
10

Kemal Genç - Neredeyse her hafta gelen zamlardan market çalışanları etiket değiştirmeye yetişemiyor kanımca.

Yanıtla . 0Beğen . 2Beğenme 19 Ekim 14:59
08

sen - baba bunun haber değeri yok ya.. hayatın akışı uçuşu gidişi sırasında olabilecek birşey.... güncelleme unuutlmuş veya yetişilememiş vb faktörler var.. ilişmeyin personele

Yanıtla . 3Beğen . 2Beğenme 19 Ekim 13:56
06

54-19 - Az personelle çok iş yaptırıyorlar çocuklar yetişemiyor. Azarı yine o garipler yiyor. Ağababalarına sağlam bir yaptırım lazım.

Yanıtla . 11Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 12:03
04

Hakan - Tarım kredi marketlerine gidin yüzde 50 indirim gelmiş.. ( a haber diyor)

Yanıtla . 5Beğen . 2Beğenme 19 Ekim 11:09
03

Bu Hep Yapılıyor... - Bu durum marketlerde sürekli olan birşey. Tespit edip söylediğinizde "a pardon yanlışlık olmuş haklısınız" diyorlar, sonra yine devam. Bu konuda sıkı denetimler yapılmalı ve sürekli devam edilmeli.

Yanıtla . 7Beğen . 1Beğenme 19 Ekim 10:59
02

Alis - LEMAR markette de durum aynı bir kaç sefer fiyat farkına denk geldim söyleyince neredeyse dövecekler almazsan alma diyorlar ama denetleme sıfır bu kadar zabıta ne iş yapar anlamıyorum

Yanıtla . 3Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 10:48