WhatsApp kullanıcıları dikkat: 24 Ekim tarihi itibarıyla destek sonlanacak

Dünyanın en büyük mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp 24 Ekim tarihi itibarıyla bazı telefonlar için desteğini sonlandıracak. İşte detaylar…

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yavaş yavaş eski telefonlara olan desteğini kesiyor.

Daha önce, Android 4.1 ve iOS 12.1 sürümlerinin altındaki telefonlara desteğini kesen şirket, 24 Ekim tarihinden itibaren bazı modellere destek vermeyi de bırakıyor.

WHATSAPP DESTEKLEMEYECEK TELEFONLAR

WhatsApp, 24 Ekim'den itibaren Android 5.0 ve Google mobil işletim daha sisteminin eski sürümlerinde kullanılamayacak.

Hangi marka olursa olsun halen Android 5.0 Lollipop veya daha eski sürümleri çalıştıran bütün Android telefonlara olan destek sonlanacak.

Google Nexus 7, Sony Xperia Z, LG Optimus G Pro ve HTC One gibi bir zamanların en iyi telefonları artık WhatsApp'ı desteklemeyecek.

Ayrıca Samsung'un bir zamanlar popüler modelleri Galaxy Note 3 ve Galaxy S4 de WhatsApp desteğini kaybedecek.

Galaxy S5 ve Galaxy Note 4 gibi cihazlar resmi Android 6 Marshmallow güncellemesini aldığı için, kullanıcılar yazılımları en son sürüme güncellemek zorunda.

Ancak aralarında Galaxy S4 ve Galaxy Note 3'ün de bulunduğu Samsung telefonlar o kadar şanslı değil. Bu cihazlar yıllar önce Android Lollipop'u aldı, ancak 5.1.1 sürümünü almadı.

# ekim

23 Eki 2023 - 11:54 - Yaşam --- Okunma

Muhabir  Haber Merkezi

Son bir ayda medyabar.com sitesinde 9.883.826 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.

01

boşşşşşşşşşşşşş - milletin zaten telefon almaya parası yok zorla telefon almaya yönlendiriyorlar kullanmam olur biter

Yanıtla . 8Beğen . 1Beğenme 23 Ekim 12:01