Devre mülk operasyonu Sakarya'ya sıçradı

Bursa merkezli 3 ilde düzenlenen devre mülk dolandırıcılığı operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Haber albümü için resme tıklayın

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yabancılara yüksek fiyatlarla satmayı vadettikleri Bursa ve Yalova'daki devre mülk sahiplerinden "tanıtım ücreti" alıp, telefonlarındaki mobil bankacılık uygulamalarından kredi çekip kendi hesaplarını aktardıklarını tespit etti.

Polis, Bursa, Sakarya ve Düzce'de düzenlediği operasyonda tanıtım yapılan otelde 5'i suçüstü olmak üzere 10 şüpheliyi yakaladı. Yapılan aramalarda şifreli yazışmaların olduğu dijital materyaller de ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 10 şüpheliden 5'i çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Şimdiye kadar 16 kişinin dolandırıldığını belirleyen polisin, mağdur sayısının artabileceğini değerlendirdiği öğrenildi.

23 Eki 2023 - 12:19 Bursa- Güncel --- Okunma

Son bir ayda medyabar.com sitesinde 9.996.350 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.

02

aga54 - ya arkadaş 10 şüpheliden 5 i tutuklandı ne demek yaaa ne kadar alaksı olan yakınından geçen kim varsa hepsini atacan içeri

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ekim 13:38
01

Arslan - Bu yalova dakı dolandırıcılar bitmedi insanların kanını emiyorlar gecen yıl yalova merkezdede aynı filim vardı ama 35 kişi göz altına aldılar devletimiz uyumuyor bu dolandırıcıları takip ediyorlar insallah hak ettikler cezaya benimde 220.000.tl mobil bankacılık uzerinden hesaplarına havale yaptılar sikayetci oldum sucduyurusunda bulundum cezalarını ceksınlar daha mahkeme görmediler arslanlar yatıyorlar icerdeumarım gereken cezaları alırlar ....

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 24 Ekim 08:44