Sakaryaspor, sezona verilen milli arayı Atatürk Stadyumu'nda Beşiktaş ile oynayacağı dostluk maçı ile değerlendirecek. Pazar günü saat 15.00'da başlayacak müsabaka öncesinde Sakaryaspor Başkan Vekili Sercan Damar ve taraftar grubu Tatangalar resmi hesaplarından açıklamalarda bulundu.
Sakaryaspor'un Beşiktaş ile oynayacağı dostluk maçında Filistin Büyükelçisi Dr. Faed Halid Mustafa'nın da yarınki müsabakada yer alacağını belirten Sakaryaspor Başkan Vekili Sercan Damar, "Yarın oynanacak Sakarya Spor Beşiktaş maçında Filistin bayrakları ile yapılacak olan kareografi de yapılan İsrail zülmü tüm dünyaya haykırılacaktır filistin büyükelçimiz faedhalid abd mustafa da yarınki maçta sakarya stadyumunda bizimle olcaktır.tüm sakaryasporlu hemşerilerimizi yarınki maça davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Sakaryaspor Kulüp Başkanvekili dışında yeşil-siyahlı taraftar grubu Tatangalar'da resmi hesaplarından duyuruda bulundu.
Yapılan duyuruda yeşil-siyahlı temsilcimizin taraftar gurubu Tatangalar, "Zülme karşı, Filistinli kardeşlerimizin Yanındayız! İsrail hükümeti tarafından Gazze’de uygulanan zulmü görmek için yalnızca insan olmanın yeterli olduğunu biliyoruz ve bunu kabul etmekten dahi aciz olan, kendilerini ileri olarak nitelendiren modern(!) toplumların aklî geri kalmışlıklarına sessiz kalmıyoruz! Mukaddes mekan Mescid-i Aksa ve Gazze’de; çoğunluğu çocuk ile kadınlar olmak üzere sivil savunmasız Filistin halkına uygulanan şiddet, katliam ve ibadet özgürlüğünü engelleme girişimlerine tepkimizi, 25.000 tane Filistin Bayrağı ile gerçekleştireceğimiz görsel şovlarla cevap vereceğiz! Bu tarihi günde, Sakarya halkını Filistinli kardeşlerimize ses vermek için yarın 15.00’te Sakarya Atatürk Stadyumu’na davet ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.
.jpg?)
Büyükelçi maçı izleyecek!
Sakaryaspor'un Beşiktaş ile oynayacağı dostluk maçında Filistin Büyükelçisi Dr. Faed Halid Mustafa yarınki müsabakada Tatangalar’ın İsrail’e protestosuna destek vermek için stadyumda yerini alacak.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(31)Deep - Ermeninin yanıda duran Filistin asla bizim safımızda olamaz her zaman arkamdan vurur araptan dost olamaz ve türkiye Cumhuriyeti'nin bayrağının yanında asla olamaz.
Yel - O stadda bayrak dalganacaksa o Bizim Şanlı bayrağımızdır. Hiç bir taraftar grubu böyle saçma sapan bir olaya kalkışmaz. Yine rezilliklere imza attınız.
Osmanli - Kirmizi ucgenli hain filistin bayragini sallamak atalarimiza ihanettir once salladigin bayragin ne anlama geldigini öğren
Ada - Yorumlara bakınca epey yahudi varmış Sakarya da. Cahile, aptala, ahmağa söz anlatılmaz. Gelmeyen gelmesin, zaten insan olana, merhameti olana çağrı yapılıyor. Tüm dünya teoki gösteriyor burdaki cahiller de yeri geldiğinde küfrettiği osmanlıya şimdi sahip çıkmaya kalkıyor. Bunlar sahte milliyetçi, ya da öyle olduğunu düşünen ama israile ve abd ye 2 cümle yazamayanlar. Neyseki sayıları az
Osmanli - Atam Osmanliyi sirtindan vuranlari savunan senin gibi cahilleri ne yapmalı
İslam Arslanoğlu - Osmanlı halkı bizim halkımızdır bizim karşı çıktığımız babadan oğula geçen Osmanlı hanedanlığı Osmanlı sülalesidir halkı istediği gibi kullanan kendi emelleri için onları savaştıran padişahlık sistemidir kendileri ve hanedan mensupları saraylarda onlarca karılarıyla bir eli yağda bir eli balda yaşarken İstanbul dışındaki Anadolu ve uzak illerde oradaki yerel derebeylere kazandığı bir avuç kazancınıda vererek yaşayan aç yoksul halk bizim halkımız dır Osmanlı sülalesi benim halkım değil zaten dayıları ve teyzeleri ne türk nede müslüman bizim karşı çıktığımız Osmanlı halkı değil Osmanlı sülalesidir
54 - Atam Osmanliyi sırtından vuran aldiklari esirleri gozlerini oyarak sehit eden hain filistinin bayragini taşımayız cok şükür
Sakaryalı - Sakarya içindeki hainlere ragmen özüne dönüyor
Türk - NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE..!
GÖKTENGRİ TÜRK'Ü KORSUN.!
TÜRK BUDUN'U VAR OLSUN.!
Cenk34 - insan olanlar için bu etkinlik beyler. insan olmayanlar üstüne alınmasın. Zulmün karşısında susan dilsiz şeytandır. Helal olsun Tatangalar.
Ada - Ukraynadaki sivilleri savunurken slav sevici mi diyecen
54 - Zulum Osmanliya karsi hain filistin tarafindan yapildi cok sukur biz soyleyebiliyoruz hain arap seviciler neredesiniz
Benassi - İsrail hayranları ve sevicileri doluşmuş yine buraya...
Bir gün İsrail büyük ortadoğu projesini hayata geçirdiği an, (ki hedefinde Türkiye) topraklarıda var, o zaman görecem ben sizin yorumlarınızı...
Türk - Turkler tarihin hicbir doneminde yahusilerle savasmamistir ancak hain araplarla surekli savasmistir
54 - Sacmalamissin,Turkiye icin asil tehlike araplardir
Horoz - filistinin gazze haricinde gunluk yasami devam ediyor ogrenciler okulda calisanlar işinde bu ne bicim savaş
Horoz - hain araplar Turkleri musluman olarak görmüyor Turklerse sayisiz arap hainliğine ragmen kardeşim diyor,arapla yahudi kardestir,Türkün kardesi Azerbaycandir.....
Horoz - suriyelileri ne kadar seviyorsunuz tatan gayler filistinlilerde ayni suriyeliler gibi
Osmanli - Bu gunler gelir gecer sonrasinda hain filistinin Turk dusmanligi ve ermeni dostlugu devam eder filistin kardesimiz degildir kardesimiz Azerbaycandir yahudi ile arap kardeştir Osmanlida 36 padisahin hic birisi hain arapla evlenmemistir nokta....
Hadeeee - Bu bayrak organizasyonu için kimden emir aldınız matanga lar
Kahrolsun Bizans - Türkiye de bizim gibi görünen, bizim gibi giyinen, bizim gibi konuşan çok sayıda mossad, siyonist ve mason ajanları vardır.
Peki niye aramızdalar?
Ne zaman Türkiye ye büyük bir savaş açıldığında bunların ilk görevleri halkımıza; Yabancı güçlerin bizleri daha iyi, daha özgür, daha refah içinde yöneteceklerini aşılayarak, düşmana karşı halkımızın tepki vermemelerini sağlamak olacaktır.
Çünkü gavurlarda iyi biliyor ki, bu ülkeyi "hiçbir asgari güç" işgal edemez, teslim alamaz!
Sonuç olarak ; Allah bizi ve ülkemizi tüm Türk görünümlü vatan hainlerinden korusun!
54 - arap sayisinin artmasi tehlike degilmi
Zenci - Turkun en buyuk dusmani araplardir cahillere anlatmak zor oluyor
Öyle - Bunların yapacağı hiç bir organizasyona takılmam eşlik etmem. Her maç içip içip gelenler her maç olay çıkaranlar. Her maç birine salça olanlar. Her maç takıma ceza yedirtenler, her maç ağız dolusu küfürlü tezaruhat yapanlar sizler değil misiniz.. Senelerdir millet sizin yüzünüzden ailece çoluk çocuk stada gelmiyor.sizin küfürlerinizden kavgalarınızdan bıkan yüz binler var bu şehirde.
İslam Arslanoğlu - 1917 yılında Osmanlı imparatorluğu nun Mekke emiri İngilizlerin arapların kralı olacaksın vaadine kanarak İngilizlerle birlikte Osmanlı Türk ordusuna saldırdılar müslüman Araplar kâfir İngilizlerle birlikte Osmanlı askerlerini katlettiler bu katliamı Araplar yaparken ellerinde şimdiki Filistin bayrağı vardı daha sonra Osmanlı'nın güney vilayetleri elden çıktı daha sonra o bölgeye ABD dışişleri bakanı Balfour deklarasyonu ile Yahudileri yerleştirdiler ve 1948 yılında İsrail devleti kuruldu ve bunlar olurken Araplar hep seyretti Kıbrıs konusunda Rum tarafının tezini desteklediler Ermenilerin soykırım anıtı ziyareti yaptılar şimdi siz Filistin bizim milli davamız diyorsunuz hayır Filistin benim milli davam değil yardım istiyorlarsa geçmişte Osmanlı Türk ordusuna karşı birlik oldukları İngilizlerden yardım istesinler
İslam Arslanoğlu - İngiliz Fransız Yunan müslüman değil Araplar müslüman olduğu için türk milleti Araplara kızıyor din kardeşiyiz diyorsunuz ama kardeşlik tek taraflı olmaz
Osmanli - arap kalleştir guvenilmez filistin ve yemende hwin araplar Osmanliyi sirtindan vurdu yaptiklari serefsizligin ahı cikiyor beter olsunlar
Demek - İngilizler, Yunanlılar, Fransizlar, nereden vurdu seni? İşiniz gücünüz Araplarla, Müslümanlarla...
Hendek - Bu siyasi şhow a dönüşmezse bende bir şey bilmiyorum. Kesin bir siyasi parmak var işin içinde. Yarın sahaya çıkıp şhow yaparlar. Türk Bayrağı ve Sakaryaspor Bayrağından başka Bayrak sallamam.
Ali Hasanoğlu - Pankartı yazan arkadaşlar;Filistin yazısındaki (t) harfi haç işaretine benziyor.
t nin yatay çizgisini altta yaparsanız daha güzel olur diye düşünüyorum.
Cimilli Iboo - Tatankalar demişiniz o tatankalar Mırremcimi. Hani şu tatanka kitabi olan siyasetçi mırremmi var kendisine iş istemek için gelen kadına ahlaksız beraberlik teklifi etmişti utanmadan. Bayrak açacak dediginiz tatankacılar onun taraftarlarımı
Cadde54 - BEN HAYATIM BOYUNCA BAŞKA BAYRAK SALLAMADIM SALLAMAM .FİLİSTİNE DESTEK VERİRİZ HER ZAMAN BENİM BİR TANE BAYRAĞIM VAR ODA TÜRK BAYRAĞIM KİMSE KUSURA BAKMASIN BİZDE ÜZÜLÜYORUZ İSRAİL MALLARINI ALMIYORUM AMA BAYRAK SALLAMAK OLMAZ BENCE BAYRAK YAKMA OLSUN STADDA İSRAİL BAYRAĞI VERSİNLER HERKES YAKSIN O ZAMAN DAHA İYİ Bİ GÖRÜNTÜ OLUR ÖBÜR TÜRLÜ HİÇ Bİ ANLAMI YOK BOŞ YANİ
Halk - Osmanliyi sirtindan vuran Turk dusmani ermeni dostu hain filistin beter ol
İslam Arslanoğlu - Aynı fikirdeyiz
Sosyal Muhalif - Yarınki maçta kimse bana Filistin bayrağı vermesin. Bende Filistine üzülüyorum ama Dünya coğrafyasında zulüm gören müslümanlara ses çıkarmayıp Filistin diye ağlıyanlar başka kapıya.
Türk - Doğu Türkistan'da Turklere zulüm yapılırken 25 bin bayrak nerdeydi?
Türk - Durum aynı ile vaki sevgili kardeşim.
Çin hükumetini haklı buldular..
Türk - Senin gibi Bademgiller familyasından değiliz ya o yeter ;)
Zenci - Birde filistinli hainler arakanda cin hukumeti hakli dediler
Akıncı - Ezik çaresizliğinin sahte kahramanı yine manipülasyon peşinde..
Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.