Büyükşehir'de genel sekreterdi, Keçiören'den adaylığını açıkladı!

AK Parti'de 9 Kasım'da başlayan aday adaylığı süreci sona ererken, başvuruda bulunacak isimler başkanlıklara gitmeye devam ediyor. Yaklaşık 5 yıldır Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreterlik görevini yapan Mustafa Ak'ta görevinden istifa ederek, Ankara Keçiören Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Emirhan Ağsakallı
Emirhan Ağsakallı Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti'de aday adaylığı başvuru süreci 22 Kasım Çarşamba (yarın) günü tamamlanacak.

9 Kasım'da başlayan sürecinin sonuna gelirken, aday adaylığı başvurusunda bulunacak isimler de il ve ilçe başkanlıklarına gitmeye devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR'İN GENEL SEKRETERİ MUSTAFA AK İSTİFA ETMİŞTİ

Mustafa Ak, yaklaşık 5 yıldır Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini üstleniyordu.

Ankara Keçiören Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunmaya hazırlanan Mustafa Ak, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden istifa etmişti.

ANKARA KEÇİÖREN'DEN BAŞVURUDA BULUNDU

31 Mart 2024 yerel seçimleri için Keçiören'den Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvursunda bulunmak için Ankara'ya giden Mustafa Ak, Ankara İl Başkanlığı'na müracaatını yaptığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından, aday adaylığı için başvuru da bulunduğunu açıklayan Ak'ın ailesi ve sevenleri tebrik etti.

21 Kas 2023 - 10:18 Sakarya- Siyaset --- Okunma

Muhabir  Emirhan Ağsakallı

Son bir ayda medyabar.com sitesinde 10.105.061 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.

07

BELBİMSEN - SAKARYALI OY VERDİ BU ZAT KOLTUK KAPTI HAKMI HELAL Mİ NE İŞ YAPTI KOCA BİR HİÇ OLAN BU KİŞİ SEMİÇİMİ KAYBETİP YİNE GELİR YAZAYIM BUARYA TAM BİR SOYGUN BURADA KAZANILAN PARA BUARNIN İ

NSANINA HARCANSIN KÖKÜ DIŞARIDA OLAN LAARA OLMA Z

Yanıtla . 1Beğen . 1Beğenme 22 Kasım 08:55
06

Sakıp - Ankaradan tepeden inme genel sekreterler 15 yıldır bu şehre hiç bir şe vermedi.

sakarya enseye tokat bizim çocuk devam et.

yazık.

ekrem yüce ne yapsın ekip yok.

belediyeye getirdiği adamların çoğunun aklında belediye başkanlığı varmış.

kendiside şapkayı önüne alıp düşünmeli.

belediyecilik iyi ve hizmet ekip işidir.

bu şehir razı değil bu durumdan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 02:08
03

Veli - kaç yıldır halef selef aldıkları maaş helal mi şimdi bunların?

Yanıtla . 9Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 12:37
02

Adali Ali - 10 YIL İbrahim Pehlivan 5 yılda Mustafa Ak. 15 yıl kayıp zaman Sakarya için. belediyenin iki numaralı kadrosu doldur boşalt makamı oldu. yazık hemde çok yazık.

Yanıtla . 11Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 12:19
05

Salih - @Adali Ali 02 nolu yoruma cevabı: yazının altına ima atarım.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 02:04
01

BAŞKAN - SAKARYA'DA VARMI KENDISINI GOREN !! MAKAM ODASI, MAKAM ARABASI, MAKAMINA GÖRE DE BORDROSU VARMIYDI - MERAK ETTİKKK

Yanıtla . 13Beğen . 1Beğenme 21 Kasım 11:38