Büyükşehir'den yarın için iki farklı etkinlik!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinliklerine devam ediyor. Düzenlenen etkinlikler kapsamında çarşamba günü (yarın), vatandaşların karşısına çıkacak iki farklı program düzenlendi.

Büyükşehir’den iki farklı etkinlik

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri, Çarşamba günü (Yarın) iki farklı programla devam edecek.

Birbirinden özel konu ve konukların katılacağı programların ilki Prof. Dr. Nuh Arslantaş’ın katılacağı Değişen Dengeler ve Kudüs konferansı olacak.

Bir diğer programda ise Bağlama sanatçısı Mehmet Kürşad Türkay tarafından Aşık Veysel Türküleri adlı dinleti programı gerçekleştirilecek.

Yarın saat 14.00’da Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) başlayacak Filistin-İsrail Çatışmasında Değişen Dengeler ve Kudüs konferansına Prof. Dr. Nuh Arslantaş konuşmacı olarak katılacak.

Bir diğer program ise Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleşecek. Saat 19.00’da başlayacak Aşık Veysel Türküleri dinleti programı, Bağlama Sanatçısı Mehmet Kürşad Türkay’ın performansıyla sahne alacak.

21 Kas 2023 - 14:52 - Yaşam --- Okunma

Son bir ayda medyabar.com sitesinde 9.996.350 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.