Selman Dede'de şenlik heyecanı..

Hendek Belediyesi tarafından organize edilen ve 30 Haziran Pazar günü yapılacak 19.Selman Dede Yağlı Güreş ve Sünnet Şenliği için geri sayım başladı

Haber Resmi
Haber Resmi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

ETKİNLİK

30 Haziran Pazar günü Hendek Büyük Cami önünden saat 09.30'da kortej yürüyüşüyle startı verilecek olan etkinlikler Selman Dede'de saat 10.00'da başlayacak. İlçe merkezinden otobüs seferleri yapılacak olan sünnet ve yağlı güreş etkinlikleri için alanda çocuklar için eğlence parkı oluşturulacak. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de katılması beklenen 19.Selman Dede etkinlerine bu yılda binlerce kişinin akın etmesi bekleniyor.

ÇALIŞMALAR

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu hazırlıklarla ilgili sık sık bilgi alırken, organizasyonla ilgili ekipler çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Selman Dede giriş ve yürüyüş yolları yeniden düzenlenirken, güreş alanı ve tribünlerin olduğu alanda düzenlemeler yapıldı. Alanda ilaçlama ve temizlik yapılırken, hazırlıklarda son aşamaya gelindi.Belediyeden yapılan açıklamada şenliği tüm Sakarya halkı davet edildi.

23 Haz 2019 - 12:20 - Yaşam --- Okunma

Son bir ayda medyabar.com sitesinde 12.195.732 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.

01

Koca Sinan - Hep böyle son dakika temizlik yapın, bakım yapın, onarım yapın. Sürdürülebilir bir tesisimiz yok. Yazıklar olsun beee. Hep aynı hep aynı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 12:20