Balık tutarken Sakarya Nehrine düşüp kayboldu!

Sakarya Nehri kıyısında balık tutarak vakit geçiren 25 yaşındaki Batuhan Çelik, bir anda dengesini kaybederek nehre düştü ve kayboldu.

Haber Resmi
Haber Resmi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Azim Çelik

Olay saat 21.30 sularında Adapazarı Rüstemler Mahallesinde meydana geldi. Sakarya Nehri kıyısında arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiren ve balık tutan 25 yaşındaki Batuhan Çelik, bir anda dengesini kaybederek nehre düştü.

Nehre düşmesinin ardından yardım çığlıkları atan Batuhan Çelik'e arkadaşları ve o an nehir kıyısında bulunan vatandaşlar yardım etmek istese de gecenin karanlığı ile birlikte nehirde kayboldu.

Durum hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbarın ardından bölgeye gelen ekipler arama kurtarma çalışması başlattı.

AFAD ekipleri de olay yerine gelerek bölgede geniş çapta arama başlattı. Bölge projeksiyonlarla aydınlatılırken, Çelik'in henüz bir izine rastlanmadı.

Çelik'in haberi alan yakınları bölgeye akın ederken, sinir krizleri geçirdiler.

Dalış ekibi sabahın ilk ışıklarıyla birlikte arama çalışmalarına katılacak.

14 Ağu 2018 - 22:12 - Güncel --- Okunma

Son bir ayda medyabar.com sitesinde 12.195.732 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.

04

Yusuf akbaba - Bulundumu acaba ya çok iyi bir abimizdi ya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 22:12
03

Mavi Çelik - İcimden bi ses bisey olmadı diyor olsa sanki kalbim acirdi ama bilmiyorum diger sesi çoktandır duymuyorum onu kendisi öldürmüştü ınş bi haber cikar ailesine sabir dilerim çok zor bi bekleyiş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 22:12
02

Furkan çapoğlu - Mert olay 5 civarı oluyor sen her yayınlanan habere inanma ortada bot falan yok nehir kenarından düşüyor inşllh bulunur kardeşim. Ailesi perişan oldu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 22:12
01

Ahmet necati ergör - Bizzat olay yerinde bende vardım AFAD ekibi olay yerine saat 8 de gelip kendileri projektörleri yoktu ve botla aramada telefon el feneriyle arama yaptılar sonra bizler projektörünuz yok dediğimizde yolda geliyor dedi geldi ama 1 saat sonra ALLAH YARDİMCİMİZ OLSUN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 22:12