Uzun süredir yeni bir parti kuracağı konuşulan Eski Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ikinci büyük iftar buluşmasını 'Ankara Dostları Platformu' ile yaptı.
Ankara'da Türkiye Ziraat Odaları Birliği'ne (TZOB) ait otelde gerçekleşen iftarda, eski Ak Parti Sakarya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün de Davutoğlu'nun masasında yer aldı.
Üstün'ün yeni partinin tüzüğünü hazırladığı da ifade ediliyor.
Davutoğlu, iftar sonrasında yaptığı konuşmada 'dostluğu' anlatırken, "Son zamanlarda zor bulunan bir değer'' sözleriyle tarif etti.
"Her şey kaybedilir, yeniden kazanılır. İktidar kaybedilir yeniden kazanılır" diyen Davutoğlu, Ankara Dostları'na seslendi: "Ümidi kaybedenin yarını olmaz... Konuşmaktan korkmayın..." ifadelerini kullandı.
Davutoğlu konuşmasında ülkemizdeki genel durum üzerine tespitler yaparken yeni parti ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(25)Sarıhan - Biz genç dinamik yeni yüzler yeni siyasiler görmek tanımak istiyoruz.Bunlara asla oy vermem.20 yıl aynı insanları görmekten bıktık.
DELİ MURTAZA :) - ŞEHRİNE NE HAYRI OLDU Kİ MEMLEKETE DE HAYRI OLSUN ALLAHAŞKINA :) HİÇBİR ŞEY YAPMAYIP SENELERCE MAKAM, KOLTUK İŞGAL ETTİLER. İŞ YAPACAK, HALKININ YANINDA OLACAK, VATANDAŞ İLE İÇ İÇE OLUP SORUNLARA ÇÖZÜMLER ÜRETECEK VEKİLLER LAZIM SAKARYA'YA, BUNUN GİBİLER DEĞİL. BAKIN KOMŞU ŞEHİRLER ALDI BAŞINI GİTTİ. İZMİT AVRUPA KENTİ OLDU, BİLECİKTE BİLE KLİMALI OTOBÜS DURAKLARI VAR, SAKARYA HALA YERİNDE SAYIYOR. KENTİ SURİYELİ'LERE TESLİM ETTİLER. NE DÜZGÜN YOL VAR NE KULLANIŞLI KAVŞAK, FABRİKALAR KAPANIYOR, GENÇLER İŞSİZ, EĞİTİMDE DİBE VURDUK. HANGİ YÜZLE YENİ PARTİ FALAN PEŞİNDE KOŞUYORSUNUZ ANLAMIYORUM Kİ
yerli - YENİ SİYASİ BİR ADIM ATIYORSUN AMA YANI BAŞINDA SAKARYANIN EN ESKİMİŞ VE DÖRT DÖNEM VEKİLLİĞİNDE ŞEHRE BİR ÇÖP KATKISI OLMAMIŞ ADAMI BULUNDURUYOR VE ONDAN GELECEK UMUYORSUN.HOCAM SENİN VİZYON BU KADAR İŞTE
utku zafer - Ne yani yine ve yeniden A Sefer Üstünü mü göreceğiz siyaset arenasında.Pesss bıktık ya bıktık
erol denk - akpli değilim.kasaba avukatını milletvekili yaparsan kendini nimetten sayar.
Dilmenli Tatanga - Konuşmaktan korkmayın demiş sinde
İktidar iken
Başbakan iken neden sustun ey Davut paşa?
Birde milletin karşısına çıkıp oy isteyeceksiniz.
Erbakan hoca uyandı hadi ordan
Ali Kara - Diyarbakır mitinginde söylediklerini unutmadık.EY DİYARBAKIR EY KÜRDİSTANLI KARDEŞLERİM.Hele bizim vekilin bölücübaşı apoya duzdüğü methiyeler.siz gıdım hdp den aday olun.nah size oy.
EYÜP BAKIR - YA YÜRÜYÜN GİDİN ŞURADAN PARTİLER MEZARLIĞINDA YER BENDEN SİZE BEDAVA...
FERİZLİLİ - yav he he anlat anlat heyecanlı oluyor eski vekil bizim köye gelsene
pablo - Merak etmişimdir. Bu organizasyonların parasını kim ödüyor? Birde tzob un otelı varmıs pekı cıftıcye bır faydası varmı ? Ah guzel ulkem ah
Yeter - Yeter artık bir çekilin kenara !.. Mübarek 80 milyonluk ülkede sizden başka siyaset yapacak kimse yok mu ? Hep mi siz olacaksınız ? Bırakın artık başkaları da yapsın, siyaseti meslek edindiniz. Hep mi ön planda siz olacaksınız? yeter vallahi yeteer...
Atila sari - Şeker arazisini fetoya ali cengiz oyunlari ile peşkeş çekenlerin allah belasini versin
MURAT - Murtaza sende yıllardır burada yazıyorsun lakin hiçbir etkisi yok.Adamlar paraya para demiyor ama çalışıyor ama yatıyor.Ama senin kazanma gibi bir durumun yok.Bedavadan yazıyorsun
kertenkele - hiçbirinin derdi tasası halk'a hizmet değil..kendilerine koltuk makam arıyorlar..hepsi aynı..oy verilecek parti yok..
Zahit köse - Su mübarek ramazan ayın da insanların 1 2aylık borcundan dolayı elektriğini suyunu kesenleri Allah bildiği gibi yapsın.
ADALI 54 - A sefer masken düştü hangi saflarda yürüdüğün AMERİKA SİYONİST REJİMLE YOL YÜRÜYENLERLE BU HALK SİZİNLE YOL YÜRÜMEZ BİZİM BU SAATTEN SONRA SAKARYA SENİ TASFİYE ETMİŞTİR GİT BAŞKA ŞEHİRDE SİYASETİNE DEVAM ET SAKARYA SENİNLE NEFRET EDİYOR?
Saka54 - Davutoğlu sana biraz sempatim vardı.a.sefer üstün yanındaysa o sempatimde olamaz.şeker fabrikasının ahı onun üstünde
Saka54 - Davutoğlu sana biraz sempatim vardı.a.sefer üstün yanındaysa o sempatimde olamaz.şeker fabrikasının ahı onun üstünde
Eşref Kotan - Al birini vur öbürüne.. iki çöp!
Yerelci - hadi ayhan sefer üstün yerini belli etti bu hareketi destekliyor diyelim de bu serbeslere ne oluyor. ender serbes yanindan ayrılmıyor ama kızkardesi esra serbes adapazarı belediyesinde ak partiden meclis uyesi seçildi. bunu bu listeye koyan kim acaba mutlu ışıksu nasıl böyle hata yapar. koskoca şehirde bu davaya hizmet edecek onlarca kişi varken nerden geldigi ne görüşden oldugu belli olmayan bu tipler nasıl orada bizi temsil ediyorlar.
Serhat Bal - Ali inci gibi gercek bir dava adamı bu ayhan seferustun tarafindan saf disi birakildi. Simdi gercek kimligi ile ortaya cikiverdi. Kendi öz evlatlarini yiyen bir davanın kan kaybedip yok olması kacinilmazdir.
Adalet - Reisimi yanlizlastirma oyunlari gayet iyi isliyor.bu millet bunu unutmaz.reisim allah yar ve yardimcin olsun.herkes taslarini dokuyor.ama millet olarak dusunmemiz lazim.sizce reisim menfaaat icinmi oturuyor koltukta.bence hayir.ben oyle dusunmuyorum.artik ne paraya ne pula ihtiyac vardir reisin.bir insan neden bukadar uzun zaman oturur gorev yapar.ben sahsim adina cumhurbaskanimizin vatani milleti icin mucadele verdigine inaniyorum.ben olsaydim reisin yerinde belkide 50 defa pes etmistim.bu meselenin parayla koltukla makamla alakasi yok bence.saygilar herkese
şef 54 - Ayhan Sefer ÜSTÜN geride bıraktığı enkazı kim temizleyecek kamuda şu an bir çok adamı mevcut özellikle belediyelerde..
adaofis - BİTİK BATARYA AYHAN
54adapazari - Son kulllanım tarihi gecmis urunler bilindigi uzere kullanım dışıdır.
Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.