İyiki onlar var!

Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şubesi,kadınlar günü dolayısıyla bir etkinlik gerçekleştirdi.

Haber Resmi
Haber albümü için resme tıklayın

Tunatan'da eşsiz bir kahvaltı ile başlayan programa çok sayıda bayanın katılması dikkat çekti.
Programda Kimse Yok Mu Derneğinin projelerinin tanıtımı yapıldı.
Derneğin eyleme geçirmesini planladığı üç projeyi halkımıza anlatan ve insanlarımızın bir kez olsun vicdanıyla düşünmesine yardımcı olan Sultan OKUMUŞ, gönülleri fethetti.
Okumuş projeyle ilgili şunları söyledi..
''Birinci proje olarak, mağdur olan vatandaşların çocuklarını topluma kazandırmak amacıyla eğitim merkezi düşünülmektedir.
Amacı ise nezih bir ortamda eşitsizlik kavramını yok ederek tüm öğrencilerin aynı seviyede eğitim ve öğretim almasını sağlamaktır.
İkinci proje olarak;Afrika'da salgın olan ''KATARAK'' hastalığının tedavisi üzerine olduğunu açıkladı Derneğimiz,yaklaşık beş bin insanımızın tedavisini sağladı.Halen yüz dolara gözlerinin açılmasını bekleyen yorgun kardeşlerimiz bulunmaktadır..
Üçüncü proje olarak ise,önümüzdeki ay yine bir kahvaltı eşliğinde tanıtmayı düşündüğümüz ''YETİM'' projesi yer almaktadır.
Programa Bulgar asıllıeğitimci-yazar; Yasemin YUSUFOFF ÇELİKOL'da katıldı.
Yazar,kadına dair ve bebeklerle iletişim üzerine bir konuşma yaptı.Sempatik ve zeki görünümüyle SAKARYA'yı vetoplantımızı şereflendirdi.Dernek son olarak insanlığa bir çağrı yaptı; "Afrika'da katarak hastalığına verilen mücadele,tüm insanlığın vicdanında gizlidir siz de bir yardım eli uzatarak umutlara ses verin"

09 Mar 2012 - 17:28 - Yaşam --- Okunma

Son bir ayda medyabar.com sitesinde 12.195.732 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.