Seçim öncesinde yaptığı ziyaretlerde mutlaka yapacağız diye söz verdiği yollarınını seçimlerden sonra unutan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar'a sitem öden köylüler www.medyabar.com Whatasapp hattına gönderikleri bu fotoğraflarla tepkilerini dile getirdi.
Köylüler Secimlerde vaad edilen seçimden sonra unutulan Kocaali Görele-Yalpankaya köylerine giden yolların bir an önce yapılmasını istedi. Köylüler "Oy alana kadar verilen sözler oy aldıktan sonra unutuluyorsa. Bu işin sonrasıda var. Sandıkta hesabı sorulur" diye yazdı yolları diye haber yaparsanız çok memnun olurum kolay gelsin
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(10)Laz_korsannn - TAmam da medya bar bu fotoğraflar baraj yolunun fotoğrafı yani suyun altında kalacak yolun fotoğrafları
Şekermahalleli - BİZ FORMA ALDIK, TRANSFERİ AÇTIK O PARAYLA KUSURA BAKMAYIN.
BİR DAHAKİ İŞİMİZ DÜŞTÜĞÜNDE TAMAM SİZİN İŞ, HEM AKILLANIN BİZE O VERMEMİŞTİNİZ.
Gurcu Koyu - Simdi aglasakmi gulsekmi seçimlerde iyi padtiye tulum cikartan gorele koyu akp oy verseydi mutevazi bir encumenleri olacakti.
Gorele mahallesi muhtari milleti galyama getirip bimere cimere madyabara oraya buraya bu gibi haberleri yaptiracagina az bekediyenin yolunu tutup durumu anlatsin bir begrlenilmeyen aydin uysun muhtar gibi koyune koylunun destegiyle yardim arayan muhtar gibi.
medya mercilerinde medet arayacagina alttan alttan guresip hizmet beklemesin yemez ahmet acar beyide yedirmeyiz
Metin Yaya - Gürcü köyü adı altında yorum yapan müptezel her kimsen adını yaz aslı alâkası olmayan ifadelerle neyi amaçladığını bilmiyorum Ergun kardeşimiz bu lekeyi taşımaz lâkin iftira sahibine aittir vede ispatlamayız mükelleftir..
Ergun Tiryaki - @ Sayin @gurcu koyu
Ben gorele muhtari Ergun tiryaki gorele mahallesindeki secimden kimseye ak partiye yada baskanimiz syn Ahmet Acar a oy vermeyin demedim kendimde mensubu bulundugum ak partiye ve daha once gorev yaptigim baskana oyumu verdim ve kimsenin Ahmet baskani yemeye calistigi yok ayrica kimseyi bimer cimere yada medyabar veya sosyal medyaya yonlendirmedim aksi bir iddaan varsa ispat at acik kimliginle kimseye camur atma
Hüseyi̇n Ti̇ryaki̇ - Ben Görele köyü muhtarının oğluyum biz oyumuzu Ak partiye ve Ahmet Acara verdik. Babam bizlere dahi ak partiye oy verme demezken sen kimsin ki babamın ak partiye ve Ahmet Acar’a karşı çalıştığını idda ediyorsun Sen babama benden daha yakınmısın yada sen babamın karısımısın seni bulucam sana Görele Muhtarını ağzına almanın ne demek olduğunu soracam Eğer sende zerre kadar adamlık varsa beni ara yada ismini açıkla ben seni bulurum karı gibi sahte isimle atıp tutma
Selim Ti̇ryaki̇ - Gürcü asıl sen kimi kime karşı galeyana getirmeye çalışıyorsun. Alttan güreşmek demişsin ama kendi adını yazamadan asılsız şekilde muhtara yüklenmişsin. YALAN YANLIŞ konuşmuşsun.! Kimsenin bimere cimere yazın diyipde medet umduğu yok. Lakin Kocaali ilçesinin güneyinde ki 6.7 köyde hizmet eksikliği var ve bunların başında SENİN KÖYÜN de geliyor. Gürcü köyü dahil Görele Yalpankaya ve çevre köylerin yolları araba için değil at arabası için uygun halde. Bu durumda sen oy muhabbetiyle neyi nasıl kıyaslayabiliyorsun ki. Sizin halinizde de en ufak fark yok başka partilerin çıktığı köylerle. Biz Ahmet ACAR'I destekledik ve destekliyoruzda ama köy halkı yıllardır köyüne ziyarete dahi gitmekden kaçınıyor köyün yolları yüzünden. Köy halkının hele ki sürekli o yolları kullanan insanların isyan etmesi Bişeylerin düzelmesi için bişeylerin değişmesi gerekiyor demesi gayet normal.!
Mehmet - Sakaryanın en beceriksiz belediyesi Kocaali belediyesi sanırım hiç bir şeyde ilerleme yok 30 yıl önce kocaali neyse şimdide o hicbir gelişme yok Kirazlı köyünde evimiz var bizde yollarımızın bakimsizligindan şikayetçiyiz Belediye başkanı ile bizzat görüştüm yolları istanbul büyük şehir belediyesi mücahitleri yapacak dedi 2 yıl oldu köstebek yuvası gibi yollar biz Belediyeden hizmet istiyoruz Kocaali Sakaryanın gelişemeyen ilçesi olmasin artık AKP li yöneticilerime sesleniyorum lütfen Kocaaliye sahip çıkın
Sende Kimsin - Sen nerede yasıyorsunm blader camujr at izi kalsın kocaalinin en buyuk hizmet alan mahallesi kirazlı butun yollarınız asfalt beton sen,n sahs, ev,n,n onu kesin yapılamamısdır birilerine yalkakalık yapamamısdırsın hadi ordan hadi ordan belediyeyi kucumsuyor
send isci - ya bırakın sandıkta görüşürüz laflarını. meleye meleye gidip ak partiye atıyonuz yine. yol bile fazla
O Ne - sen de solun meleyenisin herhalde. saygı yok, hoş görü yok. sorsan düşünce özgürlüğü
Sakaryalı - Başkan yaparız demişse bu hemen yapılacak manasına gelmemeli. Sırası gelinçe muhakkak yapılaçaktır. Sayın Ahmet Acarın kişiliği ve söz ü konusunda emin bir insandır.
Okan - Ben Ahmet Acarın söz verip tuttuğunu görmedim. Kendi encümeninin bile yüzünü kara çıkardı. Rahmetli utancından yüzüme bakamıyordu. Bende kendisinin hatası olmadığı için birşey demedim. Ahmet Acarı tanıdığımı ve sözünde durmadığını söyledim.
Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.