Başkan Abay'dan İstanbul Sözleşmesi açıklaması

Saadet Partisi  Sakarya il Başkanı Fahrettin Abay son günlerde Diyanet İşlerinin açıklamasıyla tekrar gündeme oturan İstanbul Sözleşmesi hakkında yazılı açıklamada bulundu.

Abay basına yaptığı yazılı açıklamada şunları paylaştı:

"Saadet Partisi olarak 11 Mayıs 2011 yılında meclise geldiği andan itibaren biz bu sözleşmenin toplumu mahvedeceğini zinayı arttıracağını kamuoyuna defalarca anlattık. Bizim bu ikazlarımıza rağmen mecliste grubu bulunan 4 siyasi parti AKP CHP MHP HDP nin oylarıyla İstanbul Sözleşmesi meclisten geçti. Bizi bin yıl ayakta tutan dinimize örfümüze ve aile yapımıza uymayan bu düzenlemeyi yaptılar. Bunun karşısında 2 milyon aile reisi evinden uzaklaştırıldı. Verilen para cezaları ile devler bu işi bir gelir kapısı haline getirdi. Zina serbest bırakılarak toplumda onarılamayacak yaralar oluşturdu. Artan boşanmalar ve sokaklarda babalarının kim olduğunu bilmeyen binlerce çocuk ve bunun devamında artan şiddet ve cinayet ve bunun yanında özellikle Ramazan ayında yürüyüş yapan kolu dışarda olan eşcinsel dernekleri bu hükümet tarafından meclisten geçirilen İstanbul sözleşmesinin ürünleridir. Abay sözlerinin sonunda hükümete seslenerek Saadet Partisi olarak bir kez daha ikaz ediyoruz  Bu konunun tartışılmasına dahi gerek yok. Çoluk çocuğumuzun geleceği için insanlığın geleceği için devletin bekası için bir an evvel bu sözleşmeyi ortadan kaldırıp oluşan bu felaketin yaralarını sarmak için 82 milyon bir araya gelerek başta hükümet olmak üzere hep beraber bu felaketi önleyelim"

11 May 2020 - 19:01 Sakarya- Siyaset --- Okunma

Son bir ayda medyabar.com sitesinde 12.195.732 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.