MEDYABAR.COM:-
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismaioğlu, sabah saatlerinde TÜRASAŞ fabrikasına ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Bakan Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun İzmit- Akyazı arasındaki 72 kilometrelik kesiminin açılışı ile ilgili bilgiler verdi. Bakan Karaismailoğlu ayrıca, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu 32 araçlık raylı sistem ihalesinin TÜRASAŞ'ın aldığını söyledi.
Bakan Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Karayollarında 28 bin kilometrelik bölünmüş yol ağımızla birlikte ülkemizdeki trafiğin yüzde 85'ine hizmet veriyoruz. Ülkemiz dünyanın en kaliteli, en güvenli yollarına sahip oldu. Bununla ilgili önümüzdeki günlerde inşallah Sakarya'ya tekrar gelerek ayın 26'sı gibi planlanan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı arasındaki 72 kilometrelik kesimini de Adapazarı'nda ki törenimizle inşallah vatandaşımıza, milletimize kazandırmış olacağız. Böylelikle 400 kilometre uzunluğundaki Kuzey Marmara Otoyolu'nu tamamlamış olacağız. Bu büyük eseri ülkemize," dedi.
GAZAİNTEP'İN TRENLİ SAKARYA'DA YAPILACAK
Ayrıca Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin yaptığı 32 araçlık raylı sistem araçlarıyla ilgili ihaleyi TÜRASAŞ'ın kazandığını belirtti.
Bakan Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "İnşallah ülkemizdeki raylı sistem sektöründeki araçları da üretmeye TÜRASAŞ devam edecektir ve ülkemizde yapılan şehir içi metro ve raylı sistemlerde de inşallah hizmet edip, ülkemizin kendi aracını kendisi ikmal edecektir. Ülkemiz artık raylı sistemlerde kendi teknolojisini üreten, geliştiren ve ihraç eden konuma gelmiştir. Hem TÜRASAŞ hem de yerli teknoloji, yerli ve milli sermayeli yerli şirketlerimizle birlikte dünyaya raylı sistem araçları, ekipmanları üreten ülke haline geldik." diye konuştu.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(24)Ayhan Sarıca - İnşaallah bir an evvel AKMEŞE- KAYNARCA bağlantısı yapılır. Bu sayede Şehrin Kuzeyi de bu yoldan kolayca istifade edebilir.
Deklanşör - bunu yazan editör Demet Akalından beter Türasaş Gazaintep ne içirdiniz adama :)))
Kral Adapazarlı - Bazı kesime ülkenin tüm yollarını beleş yapsanız, bu sefer yollar niye 4 şeritli değilde, 6 şeritli olmadı diye bir kulp takarlar. Yani "hazımsız bir nesil" var önümüzde! Bunların dedeleride aynıydı ilk istanbul boğaz köprüsüne de karşı çıkmışlardı. Bunlar yine istanbul tüp geçide de karşı çıktı. 3. köprüyede karşı çıktı. Bunlar şehir hastanelerine de karşıydı. Yani işleri güçleri bu ülkeye yapılan hizmetlere karşı çıkmak! Bir ülkede muhafelet dediğin yapılan değil yapılmayan şeyleri konuşmalı, eleştirmeli. Zaten zorlarına gidende kendi dönemlerinde bu ülkeye bir çivi dahi çakmamalarıydı.. Aksine bankaları batırmışlar, faizleri %200 lere çıkarmışlardı, ülkeyi İMF'nin kucağına atmışlardı. Depremzedenin paralarıyla memur maaşlarını ödemişlerdi. Hazımsız nesil dünü ne çabuk unuttunuz? Yahu kendinize gelin kendinize.. Dün Saddamı, Kaddafiyi satanlar bugün gidin bakın perişan haldeler. Eski günleri mumla arıyorlar şu an !
Vatandaş Takipte - Kaşmir sedat ;)
Sedat DAGKESEN - SIMDI NEOLDUK ? TAM TAKIR KURU BAKIR...SIZIN GIBI MERINOSLAR VARKEN DAHA COOOOOKKK BATARIZ
Ada - Allah belanızı hem bu dünyada hem obur dunyada verecek .... ilk hedef seçim 2023 mu idi .. hep oy verdim ... Hedef 2023 oy moy yokkkk .... tek adam bitecek...
Vatandaş Takipte - Zaten oy vermedin ki trol;)
Cemyıl. Fenerbahçe - Geri zekalı 70 li yılları özledin herhalde
Mesut016 - Biz ne kadar fetöcü alçak hain satılmış varsa hepsinin icabına bakacağız asla taviz yok
Strizu - Türasaştan sonrasını okumadım. Yazık oldu bu fabrikaya.
Bol Kepçe - MOTORCU TEK TEKER VEKIL GÖSTERI YAPSIN
2 Yumurtalı - Gözünüze girsin oo yollar, köprüler.....
54kere54 - istimlak ettiğiniz arsaların üzerine yol yaptınız ama bizim paralarımız tam ödenmedi tapular hala üzerimizde bu yaptığınız j
hak değil
Vatandaş - İsmini yazsana bilsin halkımız tabi trol değilsen ;)) yalancı;))
Harbiyeli - Yol falan yapmayın bu çok bilmiş millet eski otoban yolunda o sıkışık trafikte 4-5 saate İstanbula gider.. Bir kriz çıkarın eski hükümetler gibi 22 bankayı batırın paraları cebinize indirin daha kıymetli olursunuz! Bu millet doymuş hizmete baksanıza altlarinda arabalar, ellerinde lüks telefonlar ama hala memnun değilik! Bunların devlet memuru babaları sokakta ikinci iş olarak limon, simit satıyordu işportacilik yapıyordu heyyy gidi günlerrrt heyyy ne çabuk unutuldu....
Ss54 - Teneke, Ali'likten sıkıldın şimdi de Harbiyeli mi oldun.Seni Harbiye'nin kapısından sokmazlar aslan parçası.Sen belediye bahçesinden havlamaya devam et. Gerçek maliyetinin kat kat üstüne yapılan ömründe geçmediğin ve geçmeyeceğin köprünün otoyolun bile parasını dolar olarak senelerce ödeyeceksin ama bununla övüneceksin .
Öylesine Birisi - Yolu yapan kolin insaat parasını veren vatandaş. Parayı verdikten sonra herkeze yaptırırım. Hemde cok daha ucuza.....
Vatandaş - Ali akıllı telefonla açlık edebiyatı yapma bari tam bir trol;)) olduğunu belli ediyorsun! Artık yalan ve algılarınız patlıyor;)) başka taktikler deneyin ;))
Ali - Sen nerede yaşıyorsun bu ülkenin geçmedigimiz yola verecek parası yok senin olabilir benim bisikletim bile yok senin ferrarin var herhalde uçarsin o yolda cep yok ayakkabı kutusu var
Mitil.yorgan.çuval - Metiner....BIR ARA AKLIM CIKTI ZANNETTIN..
BI METINER VARYA...AKRABAN FALAN DEĞIL DEMI
Metiner - eskiden 10 bin tl lik araba 100 bin tl ye satılmıyordu, avrupada 30 bin tl maaş alan adamlar senin 100 bin tl verip aldığın arabayı çöpe para vererek atıyor, gt kılı olduğunuz için görmezsiniz bunları..
Ahmet - daha istimlak yapılan yerlerin parası odenmedi
Ada da - Şuan yol değil acilen şehir hastanesi yapılmalı. Memlekette hastahane yok adam yol da yol diyor. Zaten 50 katlı bina yapacağına bir inşaat firması 10 km yol yapsa paraya para demiyor. Anlayan anladı. Hedef 2023 oy moy yok....
Yeter_artık - Almışım dolar ile maaşımı, binmişim mercedes maybach arabama, çıkmışım Kuzey Marmara Otoyoluna... mesela yani
Tabiki zenginler gezecek otoban parasını bizim vergiler ödeyecek
Vatandaş - Yan yoldan git aslan parçası bedava ;)
gerçek - BİZENE..!
DELİ MURTAZA :) - YAW NİYE SEVİNİYONUZ ANLAMADIM Kİ :) ZATEN GEÇİŞ ÜCRETİ YÜKSEK OLACAK :) E-5'E DEVAM :) AMA KORUCUK CAMİLİ BÖLGESİ ŞANSLI :) KESTİRMEDEN OTOBAN MANZARASI EŞLİĞİNDE ALANDÜZÜ BEŞEVLER İSTİKAMETİNDEN İZMİTE DEVAM :) İYİ UYKULAR TÜRKİYE'M
Yenikentli - Hani 21 inde açılacaktı
Sakarya - Sayın Ekrem Yüce bey görsün duysun Başkanlar neler yaptırıyor sizler gidinde ders alın Sakarya ilimizde neden olmasın
Bizleri minübüs dolmuş Özel Halk otobüslerine niye mahkum ediyorsunuz
Vatandaşlar bıktı yenilikler istiyor
Siz bir Sakarya kökenlisiniz
maksudiyeli - peki sayın bakan sakarya'nın treni de gaziantep vilayetinde mi üretilecek?
Sefo - Yol ücreti nekadar birazda ondan bahsedin kopyala yapıştır yapmak yerine fiyatlardan bilgilendirin biraz milleti. Fiyat çizelgesi koyu Karaman'dan giriş den başlayın nereye gidilirse nekadar ödenecek
Vatandaş - Bir kişi 21 TL aracın 2 kişi olunca kaç para ;) artık eriyorsunuz bitttiniz yalanlariniz ve iftiralarınizla battiniz CHP ip Hdp
Veli54 - Bolu gölcük tabiat parkına otomobil giriş ucreti 21 tl dir. Bilgilerinize.
Gökhan - Şu an Sultanbeyli Kandıra sapağı arası 36 TL Akyazı olursa 50 TL yaparlar gibi duruyor şu an İçin değmez
Pes Artık - Bolu da Gölcük parka giriş 46 TL
Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.