İhlas Haber Ajansının haberine göre Erenler ilçesinde kıyılan nikaha giden taraflar arasında konvoyda yol verme meselesi yüzünden tartışma yaşandığı iddia edildi. Tartışan taraflar nikah sonrasında, Adapazarı ilçesi Tepekum Mahallesi Beyhekim Sokak’ta tekrar kavga etmeye başladı. Bu esnada ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, yanında bulundurduğu silah ile 3 kişiye kurşun yağdırdı.
Silahtan çıkan kurşunların isabet ettiği Ali Atmaca, Furkan Atmaca ve Abdulkadir Atmaca isimli 3 kişi yere yığıldı. Yaşanan dehşet anları büyük korkuya sebep olurken, bölgede bulunan bir özel hastanenin sağlık ekipleri hemen yaralılara müdahale için olay yerine koştu. Müdahale anları çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay yerindeki yapılan müdahaleleri sonrasında Furkan ve Abdulkadir Atmaca Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Ali Atmaca ise kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri bölgede geniş çaplı güvenlik önlemleri alarak konu ile ilgili soruşturma başlattı.
Nikah konvoyunda yaşanan tartışma kanlı bitti
Öte yandan, yaşanan kavganın sebebinin nikah konvoyunda yaşanan tartışma olduğu iddia edildi. Nikaha giden taraflar arasında konvoy esnasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma çevredeki vatandaşların araya girmesi ile son buldu. Daha sonrasında taraflar arasında yaşanan kavga esnasında ise kimliği henüz belirlenemeyen şahıs, silah ile bir kişiyi öldürürken 2 kişiyi de yaraladı. Sağlık çalışanlarının yaralılara müdahale için adeta seferber olduğu ve yerde yatan yaralıların görüntüleri ise yaşanan dehşeti gözler önüne serdi. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(30)Nilay Papatya - Bu olumlu dünyada kin nefret öfke niye ne geçti elinize biri mezara diğeri cezaevi ne ahirette kurtulus yok yüce rabbim akıl vermiş beyin neye çalışıyor iyi haberle çıksaniz sasarim Sakarya dn Teksas silahlar konuşuyor
Genç Çiftçi - Malesef sakaryada var böyle tipler adamda Allah korkusu olsa bunu yapmaz ne dıyelım belki bırılerı ibret alır
Taylan - Burada hükümet suçlu adamlar kendilerinden korktuklarından idamı getirmiyorlar. Apo öküz gibi yata yata şişti. Bütün köpekleri bakıyoruz katili hainleri bakan tek ülke Türkiyedir.
Adamin Hasi - Sakarya kadar cahil olan Bir ik yok hala kavsaktakine bile yol vermeyen hayvanlar var reis yaziklan cocuklariniza bu da konvoy davasi alsana konvoy haydi cenazeye haydi mapushaneye ömür Boyu nedirlan bu cahillik
Adnan Bey. - ya al işte bu da bişyemi adam utanmadan yol kesip sana dikeliyor şimdi sinirlerime hakim olamayıp onu oracıkta ne diyon lan deyuz deyip indirsen ömür boyu yandın ama maalesef işte bu oalyada olduğu gibi sinirlerime hakim olamayıp silaha sarılıyor ve işte istenmeyen sonuç şimdi yat cezaevinde yıllar gitti hapiste işmi bu ?
Erenler - Ben hergün o yolu kullanıyorum işe gidip gelmek için ya bana bişey olsaydı çoluk çocuk ne yapacaktı. 3 5 tane it sürüsünün artistliğinin vebalini benim çoluk çocugum ömür boyumu çekecekti. Size bir tavsiye eyy milliyetçiyim diyen eyy laz uşakları ( kendini bilmezler için)eyyy kendini bilmez mafya bozuntuları lafım size Allah hepinizi bildiği gibi yapsın. Bir devlette yalnız asker polis silah kullanacak kaç Ocak daha sönecek yazık cok yazık
İdam Gelmeli.. - Canmı aldı sallandıracaksın Yağlı Urganda.Böylelerini göndereceksin cehenneme..İdam şart kardeşim..Yoksa bu caniler bitmez..
Muharrem Kurt - Meydanda sallandir iki gün.1 ay sonra adam öldürme vakalarinda %50 düşüş oluyormu olmuyormu seyret. allah engüzel hukum verendir.buna uymayanlar vebalde dir
Ibrahım Halil - Bence de. Idam şart.
Mustafa - polis bilmiyor mu kimin elinde silah var, kimin belinde. cezaevinde 3 gün 3 yıl duran kendini mafya sanıyor. devletten büküm mafya olmaz ama devlet bunlara göz yumuyor kafalarını ezmiyor. ozmnda herkes kendi adaletini sağlıyor aklınca.
MEtin - KARA CAHILLER..
Saygılarımla... - Çelik yelekle gezecez kafada kask elimizede koruyucu barikat can güvenliğimiz böyle koruyabileceğiz evlatlarımızı sokağa çıkarmaya korkar olduk ne davası olursa olsun kim vurursa kalırsa kalsın vurana adam vurulana da mekanın cennet olsun dediğimiz sürece bu ükle bu toplum düzelmez ... yazık gencecik insanlar onlara değil ama ailelerine kalanlarına yazık oldu allah her iki tarafın ailesine sabır versin ne diyelim ki sözün bittiği yer ... kimse evladı ölsün yaşarkende katil olsun istemez ..
Mert - Bu ALİ ATMACA ERA KOLEJİNDE onlarca öğrencinin geleceği ile oynayıp onlarca veliyi dolandıran (hala kredi ödeyen veliler var) o ali atmacamı yoksa isim benzerliğimi. O çocukların vebali ağırdır...
Mert - Lan gerizekalı başkası denildikten sonra yorum yapmışmıyım bak bakayım burda enson yazılan yorum üstte olur istersen gerizekalı kim birdaha düşün çakal...
Heniokh - Hala konuşuyorsun başkası diyorlar anlatıyorsun gerizekalımısın aslanım sen
Fedai - O değil efendim
Kıng54 - DEĞİL BE KARDEŞİM.. ÖLEN RAHMETLİ
AKYAZILI TIR ŞÖFÖRÜ ALİ ATMACA
Ömer - Ben bilerek ve görerek söylüyorum. Adam canından olmuş okul parasını burda dile getirmen abesle iştigal. Ali Atmaca Allah için kimsenin hakkını yemez bilerek hiç yemez!
Mert - Valla kardeş ben bildiğimi
Söylüyorum insanları mağdur ettimi etti çocukları hiç bişey tebliğ etmeden kapı önünde bıraktımı bıraktı ben bildiğimi gördüğümü söylerim gerisi ALLAH ile onun arasında. Sende şahitlik yapıp vebal altında kalma..
Ömer - Ali Atmaca bilerek kimsenin hakkını yemez vebalini almaz. Allah için kalpten söylüyorum bilerek isteyerek kimsenin hakkını yemez. O okul yüzündenekonomik olarak ciddi bir sarsıntı yaşamıştır. Bunu da böyle bil Mert Bey!
Aksakalli - Texas kasabanın şerifi piyasada yok, asayiş berkemal
ser55 - sahte kabadayılar
ser55 - nekadar sahte kabadayı varsa bu sakaryada bırakınlan bu işleri tenekeler ölüm var ölümm
Becks - ne yazık ki şehrimizde bu tip, ölümle sonuçlanan bir sürü olay var. Neden baktın, neden yol vermedin, neden korna bastın.. çok değişik neyin kafasını yaşıyorlar acaba
Saloo - Bildiğin teksas herkes ali kiran baskesen yamyam dolu şehir ne saygı var ne sevgi herkes kabadayı herkes artis ama sabir tasarsa ne artislik kalır ne dayılık...
Kuzey54 - Tepekum da yıllarca yaşadım it kopugu serserisi eksik kalmaz orda yaşadıklarımı ben bir de Allah bilir sabah akşam kavga yolda yürüsen laf atarlar pislik bı yer anlicaniz.
Heniokh - Önce adını soyadını yazacaksın sonra herkesi tehdit edeceksin gt oğlanı
Ayna - Şimdi sen bu cümleleri kurarak efendi olduğunumu zannediyorsun??
Semtah - Sen sakat mısın krdşm insanlar ölmüş, boş boş kabadayılık taslayanlar var, onun bunun evlatları sineğe ilaç sıkar gibi adam vuruyorlar, sen hala kurşun adres sormaz herkes haddini bilecek dertlerindesin. Eminim onlardan öte kalan bir yanında yoktur.
Saloo - Kurşun adres sormaz dayının sonu mezar olur herkes adam olacak kabadayılık serserilik itlik kopukluk sökmez herkes efendi adam olsun bu sözlerim herkese...! Ölene rahmet yaralılara da şifalar dilerim...
Aga - Bir nesil kurtlar vadisiyle yetişti önüne gelen sıkma modunda şaşırdınız mı
Birisi - Allah rahmet etsin ölen kişiye ailesine sabir versin yaralılara acil şifa versin herkezin ismini ogrendinizde vurani niye öğrenemediniz niye isim vermiyosunuz
toprakselocani - sakarya büyük köyünden manzaralar..
Akın - düğün konvoylarını ,şu bayramlarda silah atmayı ne zaman yasaklayacaklar acaba bitsin bu bağnaz hareketler
Sakaryalı - İdam idam idam
yunus - Hepte yanlarında hazır oluyor , ya bıçak ya silah...Bunları taşımanın cezası uyuşturucu ile aynı veya daha fazla olsa acaba bu kadar olur mu?
Badenur / Esohbetten - Sakarya nüfüsü ne zaman 600 bini geçti ondan sonra başladı texsas modu deprem zamanlarında herkes göç etmişti 200-250bin nüfüsü vardı daha temiz hayat vardı sakaryada artık her dakika olay oluyor
Tevfik - Cehaletin kalesi adapazarından enstantaneler.. dimi hafızlar
Saloo - Aynen kardeş ?
Asakyazısporlu - Aynen hafiž bam teline vurmuşsun kale en az yüzde 70 yürü be goçum kim tutar seni sığırlar varken
Cengiz Mertoglu - Vay magandalar vay Adapazarı bir türlü bunlardan kurtulamadı...
Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.