MEDYABAR.COM/
Pamukova İlçesi Pınarlı Mahallesi'nde ikamet eden Ramazan C., sosyal medya hesabından cane corsa cinsi köpeğinin kaybolduğunu belirterek arkadaşlarından yardım istedi. 3 gün boyunca köpeğini arayan Ramazan C. köpeğini Komşu mahallesi olan İsabalı Mahallesinde dere yatağında vurulmuş halde buldu.

Köpeğinin neden öldürüldüğünü araştıran Ramazan Canbaz, İsabalı Mahallesi'nden bir kişinin köpeğini vurduğunu öğrendi. Köpeğinin neden vurulduğu hakkında araştırma yapan Ramazan C., köpeğini vuran adamı buldu.
İddiaya göre köpeği vuran İsabalı Mahallesi'nden F.T. isimli şahıs, bahçesine girip tavuklarını yediği için köpeği tüfekle vurduğunu söyledi.

Bu cevap karşısında şok olan köpeğin sahibi Ramazan C., köpeğin eğitimli olduğunu köpeğinin kendisinin sahip olduğu 800'e yakın tavuğa bekçilik yaptığını, böyle bir şeyin olmasının imkansız olacağını söyleyerek köpeğini vuran F.T.'den şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine Jandarma ekipleri köpeğin vurulduğu yerde inceleme yaparak soruşturma başlattı.
Soruşturma kapsamında köpeği vurduğu iddia edilen F.T'nin jandarma tarafından ifadesi alındı.
Bu arada Pamukova Doğa Canlılarını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Özlem Çengel, 7.5 aylık bir köpeğin öldürülmesine sert tepki göstererek, " Bir canımızın hayata veda etmesi ile ilgili köpeğin sahibi ile görüşüp bilgi aldık.
Zanlının da bu olayı itiraf etmesi ile biz bu olayı sosyal medyaya taşıdık. Şu anda bütün işlemler yapıldı olay C.Savcılığına intikal etti. Bizde dernek olarak mahkemenin açılması ile davaya müdahil olma dilekçemizi vereceğiz.

Zanlının en ağır cezayı alması için elimizden geleni yapacağız. Hayvan yasası ile ilgili 6. maddeye dokunmadan kabul edilmemsi durumda bu cinayetler, hiç bir şekilde son bulmayacak. Bizlerinde hukuki mücadelesi son bulmayacak. Bir an önce bu yasanın imzalanıp yürürlüğe girmesini istiyoruz" dedi.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(65)Misafir - İlk anda "köpeği vurmasaydı" diyebilirsiniz. Ancak, son günlerde haber sitelerinde sürekli insanlara, çocuklara ve korumasız diğer hayvanlara saldıran vahşi şekilde eğitilmiş köpeklerle ilgili haberler duyuyoruz!..
Bence, tavuklarını ve evinin bahçesindeki canlıları koruyan ve savunma hakkını kullanan vatandaş haklı!..
İster köpek besle, ister timsah besle!.. bir hayvan besliyorsan kendi evinde kimseye zarar vermeyecek şekilde beslemek zorundasın!..
Bu şekilde başkalarına zarar veriyorsa , ona da zarar verirler!.. Bir de utanmadan gidip şikayetçi olmak daha da ayıp!..
[email protected] - Benim tavuğunu da köpek kapıpgötürdü
resmen köpeğin dişlerini kendi canımda hissettim, Köpek adamin tavuklarini yerken yaninda meşrubat mı ikram etseydi?
ERTEM - hayvanlara merhametsizce davranan kim varsa dilerim o hayvanlara yapılan eziyetlere maruz kalarak aynı şekilde yılı dolmadan can verirler
ERTEM - eğlencesine vurmuştur kafir.
Xxx - Bunların hepsi yobazlıktan. Köpek sahibinin de sorumluluğu var tabi ki ama gelip tavukları yemiş artık o hayvana kıydığında tavukların geri mi gelecek. Gidersin köpeğin sahibine insan gibi anlatırsın zararını karşılamasını istersin, köpeğini bağlamasını istersin. Ne oldu dilsiz hayvanı öldürdün de ceza mı kestin kafana göre.
Sakaryalı6554 - İyi güzelde o köpek zaten zarar vermeye saldırmaya alışmış yarın bir çocuğa saldırsa Allah korusun çocuk ölse duyuyoruz geçen bile 2 çocuğa saldırgan bir köpek saldırdı bu 2 çocuk Araçların üzerine çıkarak kurtuldu bu gibi saldırgan köpekleri lütfen evlerde mahalle içlerinde bakmayalım başkalarının mallarına canlarına korku vermeyelim
Send Işçi - tavuk öldürülmüş ve ilk kan akıtılmış. bunun bi bedeli olmalıydı. adamı mı vursun pompalıyla. köpek de köpekliğini bilsin. o saatte orada ne işi varmış. bide tavuk korumalığı yapıp tavuk öldürürsen öldürülürsün. bu torpaklarda hainlere yer yok. yaşasın büyük hür özgür tavuklar birliği.
Send Işçi - cahil ertem ironiyş niye anlamıyorsun .d
ERTEM - send işçi pisliği dilerim o hayvancağızın ahı bu sene dolmadan çoluğundan çocuğundan anandan babandan çıkar rezil mahlukat
No_nick - Tüm köpek düşmanı ve sokak köpeğinden başka köpek görmemiş klavye delikanlıları burada toplanmış hayırlı işler.
Rıdvan5454 - La kardeş benim yaşım 38 bu zamana kadar kapımdan köpek eksik olmadı gerçi köpek demek olmaz onlar benim dostum kardeşim. Bundan 5 sene öncesine kadar nerdeydiniz sizmi savunuyordunuz bu köpeklerin hakkını. şimdi çıkmışsınız laga luga yapıyonuz hadi bakın işinize. Klavye delikanlılığı sizde. yürek bizde
No Nick - Tavuk düşmanlarıda burada
No_nick - Tüm köpek düşmanı klavye delikanlıları burada toplanmış hayırlı işler.
Ort - Köpeği olanlara sorumluluk sigortası şart olmalı.avrupada köpeği olan bir zarar yaptığında ödemesi için sigorta şartı var.ayrica vergisi var aynı araba gibi.bunlari düşününce ne kadar kuralsız kanunsuz bir ülke olduğumuz ortaya çıkıyor.
Faruk - Vuran haklı
Ombdusman - Vuran adamın yaptığı çok büyük bir yanlış da, ya kardeşim azıcık beyninizi kullanıp neden konuşmayı denemiyorsun? Köpeğin varsa bağlayacaksın kardeşim. Noktaaa! Millete musallat olmasıma kimse göz yumamaz. Bu da bir suçtur. Çocuklara insanlara saldırsa ne olacak? Köpek saldırmalarından ölen yaralanan çok insan var. Azıcık mantıklı konuşun. Eğer köpeğin varsa kimseye zarar veremez. Köpeğin varsa bağlayacaksın, başıboş dolaşamaz.
Analizci - sen köpeğin kuruğunu kes kulaklarını kes saldırmaya eğit sonra sokağa sal.ya birinin çocuğuna saldırsa bırak çocuğu yetişkine saldırsa.almışın oraya 10 tane vahşi köpek pislk gibi takılıyon.haaa vuranıda tabiki tasvip etmiyorum.lakin köpek sahibi olarak bir aynaya bakk sen
Rıdvan5454 - belvinur hayırdır niye sakınacak sözlerini. sizler gibi içten pazarlıklı mı olsun. sakınmayacak tabi bakın işinize
Belvinur - köpeğin vurulması doğru yani sana göre?
Vay arkadaş seni ve senin gibi düşünenleri Allaha havale ediyorum. Kötü bir söz söylemeyeceğim , sana senin gibi yazmayacağım. Rabbim senin gibi düşünenlerden ve de düşündüklerini sakınmadan söyleyenlerden bizleri korusun esirgesin.
Davete.icazet.ederiz - Pamukova'nın okul yüzü görmemiş, köylü köpeklerine çağrımdır. Kısa kısa diyorsanız, geliriz Pamukova'ya bakalım neler oluyor görürüz.
Hayvan Sevgisi - Biriniz haberi tamamen okuyup yorum yapsa ya hayvan sevgisinden aciz kalan insanlar sizi cogunuzdan akllidir yerine gore cane corsalar aile koruma ne iyi bilirler
Deli - sen azgın görüntülü köğeğini sal dışarı, adam vurunca suç olsun. tavuğa da saldırır, çöcuğa da saldırı, büyük insana da saldırır. köpeği başıboş saldığı için köpek sahibi ceza almalı.
Ombdusman - Vuran adamın yaptığı çok büyük bir yanlış da, ya kardeşim azıcık beyninizi kullanıp neden konuşmayı denemiyorsun? Köpeğin varsa bağlayacaksın kardeşim. Noktaaa! Millete musallat olmasıma kimse göz yumamaz. Bu da bir suçtur. Çocuklara insanlara saldırsa ne olacak? Köpek saldırmalarından ölen yaralanan çok insan var. Azıcık mantıklı konuşun. Eğer köpeğin varsa kimseye zarar veremez. Köpeğin varsa bağlayacaksın, başıboş dolaşamaz.
Oğuz - tavuk kadar beyni olmayan insanlar özgür geziyor o köpek niye bağlı dursun
Sakaryalı6554 - Zararcı bir hayvansa vuracaksınki başkasının malınada canınada zarar vermesin olaki tavuk olmayıp ufak bir çocuk olsaidi ne diyecektik köpeğin sahibini şimdi linç etmiştik hatta köpeklerin dişlerini bile atmıtık köpeklere bir bakarmısın kulakları kuyrukları kesik bu köpeğin sahibini dava edeceksin köpeğin kulağını kuyruğunu kestidiye köpeğe işkenceden hekez köpeğine sahip çıksın kimsenin malına canına zarar vermeye hakkı yok
Sakaryali 54 - Doğru söylüyosun köpeğinde bir canı var o yüzden sahibini vurmalıydı. Adam zaten tavukları o köpek yesin boğsun diye bakıyordu. Birde çoluk çocuğu ısırsın korkutsun korkanlarıda görünce sahibi haz alsın
Bitmediniz - Zararcı bir hayvansa vuracaksın demek sen kimsin be hadsiz nasıl kolay can alıyorsunuz en az senin kadar yaşama hakkı var onların bumu çözümünüz yerin dibine batsın sizin olmayan insanlığınız
Oğuz - olsaymış etseymişle mi karar veriyorsun bi köpeği öldürmeye ben eminim o köpeğin iradesi seninkinden sağlamdır. her gün tavuk yiyen insanlar gelmiş köpeği öldürmesini haklı buluyor sizinki maddi zarardan kuyruk acısı
Turşucu Kami̇l - KISASA KISAS HELAL OLSUN TAVUKLARIN CANI YOKMU.
Oğuz - tavukları çalıp yiyen bir insan olsaydı öldürülmesine sebep miydi. inşallah senin zihniyetinle yargılanırsın
Davete.icazet.ederiz - Bilader sen bana bi' ulaşsana telefon adres falan yaz. Kısasa kısa yapalım bakalım neler oluyor
Bir Kişi - Daha haklı bir sebep görmedim
Oğuz - tavuğu çalıp yiyen insan olsaydı öldürülmesine sebep miydi Allah sizin adeletiniz den uzak tutsun.
İsmail - Köpeğin canı can da tavuğun canı can deyil mi Köpeğini bağlı veya bahçende bakacaksın
Kaptan - ULAN BİLENDE YORUM YAPMIŞ BİLMEYEN DE KÖPEK BAŞIBOŞ GEZEN BİR KÖPEK DEĞİL BAĞLIYKEN ZİNCİRİNDEN BOŞANIP KAÇMIŞ BOYNUNDA TASMASI VAR KÖPEĞİN VURULDUĞU YERDE VE CİVARINDA TAVUK YOK KİMSEYE ZARAR VERMEMİŞ ADAM KEYFİ ZEVK İÇİN VURUYOR İFADESİNDE DE İNKAR ETMİYOR BOŞ BOŞ YORUM YAPMAYIN BURDA
Bur - Yorumların hepsı aynı agız dan yazılmısa benzıyor
Köpeği vurmak nedır gunahtır tavuk yemiş yada yememiş sen sen ol Allahın verdıgı canı alma köpekde olsa kedide olsa bilerek yapma
DEDİM - KÖPEK HAYVANDA TAVUK HAYVAN DEĞİLMİ? VATANDAŞ 1 KÖPEK VURMUŞ KAÇ TAVUĞUN HAYATINI KURTARMIŞ!!!
Oğuz - seni vursak kaç can kurtarırız
Lojmanlar - cani tavuk bahanesiyle hayvanın canına kıymış peki sen sözde hayvanın sahibi hangi bahaneyle hayvanın kulaklarını kestin ikinizde merhametsizsiniz
Metin Jott - Köpeğine Bakamadığın Belli. Kendine Bakabiliyormusun Bari.... Bir İNsana Saldırsaydı Mahkemeye Gidermiydin.. Eminim O köpeğin Sahibi Olarak Ortaya Çıkmazdın. Vatandaş Canını Malını Korumuş.
Hehe - Zarar vermis vurmuş ne yapcakti madolya mi takacakti aferim iyiki yemissinmi dicekti
Doga Canlılarını Korum - Zanlıya neredeyse aferin iyi yapmışsın diyecek duruma gelen arkadaslae,lütfen konunun tam ne olduğunu bilmeden egonuzu tatmin etmek.icin yerli yersiz yorum yapmayın. Söz konusu olayda tavukla alakali hiç bir bilgi yok. Zanlının ifade ettiği yerde jandarma inceleme yaptı bahçede ne kopek.izine nede tavuk izine rastlanmadı ve adam köpeği bahçesinde değil evinin civarında vurup sürükleyerek dereye atmış. Tüfeği ateş alsaymış diğer 2 köpeği de öldüreceğini itiraf etmiş. Kaldiki bunları doğrulayan tanıgimiz var o da ifadesini versi konu savcılığa intikal etti.
Ss - Başıboş dolaşan köpekmiş Allah sadece insanlara yaratmadı bu dünyayı bu dünyanın içinde yer alan hr canlının yaşam alanı yaşam hakkı var savundugu şeye bak başıboş ağzı dili olmayan hayvana yapın yapacagınızı sonra müslümansınız Allah korkunuz var bırakın lan bu işleri vicdanı olmayandan insan olmaz insan olmayandan ne ana olur ne baba sevgisiz merhametsiz soyu tükenesice pislşk insanlar yapanlar kadar bu düşüncede olanlarda katil!!
Sadist - Bu köpekten 2 tane var daha havladığını duyma dı ve tavuklarımda mevcut üstünde yatar köpeğin saldırgan olsun diye aç bırakma köpeğinden olursun yazık o vebal sahibinin vuranın değil
Vakkas - Kardeşim, özellikle cins köpekleri başıboş salmayin, benimde cins kopeklerim var ama asla başıboş bırakmıyorum.Ne köpeğin nede insanların vebaline girmeyin.
Adnan Bey. - ya napsaydı köpeğe affreim köpek ne kadar iyi yapmışsın tavuklarımı da zaten ben senin için beslemiştim sen ye afiyet olsunmu deseydi?????,Karamanda -camilide- yeni kentte- doruk kentte doru .dürüst sabah işe, okula, korkuyla gidiyor çocuklar bu köpeklerki bırak tavuğa çocuğa koca arabaya saldırıyor valla kimse kusurada bakmasın herkes ya itine sahip çıksın yada böle sonucuna katlansın ne bu ya oldu canım sen benim hayvanıma malıma zarar ver sora pardon yok öle bi dünya köpek bakan itimne sahip çıksın o kadar,köpek bu ya aç kalsın bok yemekten vazgeçermi yaaaaaaaa?it işte namı diğer hani kızınca deriz ya it oğlu it bunlar da onlardan herhalde !ısırdı diyelim bide bi ton kuduz iğnesi ye zaten koronadan bıktık bide bu nlar çıktı başımıza saldırıyor hayvan işte ya adı üstünde başlı ve sahipliyse bile sahip çıkacak arkadaş neymiş böle mala ve insna zarar vermek ?
Oğuz - insana saldırdı demiyor sen neyi savunuyorsun senin kuyruk acın var belli senin Allahın yarattığı canı sebepsiz almaya ne hakkın var arasın barınağı alır.bu dünya da sadece insanlar yok özgür hayvanlarda var sen korkuyorsun diye zararsız kediler köpekler öldürülemez
Adnan Bey. - asıl salyalarını akıtıp bu sayfaları kirletenler senin gibi salaya sümük konuşan terbiyesizler olsa gerek!önce insanol insan yoruma saygı duy ben sana salyalı diyerek köpek yeriene koymuyorum ama sen ne olduğunu çok açık beyan etmişsin önce insan olmayı öğren zavallmısın sen ya?
Adnan Bey. - asıl kuduran buraya edepsizce yorum yapan sensin önce insan olmayo öğren sen ne demek o salaya sümük laf sokmak edepsizliğin lüzumu yok buraya insanlar fikirlerini yazıyorlar kötü söz sahibine aittir bak bugün gene bir köpek faciası yaşandı herkes ya itine sahip çıksun yada bunlar hep olacak herkes sakin olamayabiliyor gördüğü dehşet karşısında sonuçta insanmı?köpekmi sen karar ver kimden yanasın?itten mi?insandanmı?
Adnan Bey. - o bahsettiğin bu edepsiz ve terbiyesizce yorumunla sen olmayasın ne demk o it sensin it aynen sana iade ediyorum terbiyesiz her kimsen Allah senin gibi terbiyesizlerin cezasını versin bak bugün tvlerde izlemedin belki ama gene bir köpek faciası yaşandı itoğlu it işte laftan anlamazki it aga it adı üstünde it it itttttttttttt
aç kaldımı pok yer varmı ötesi?
Adali54 - Senin gibi kendinden başka canlılara yaşama şansını görmeyen mahluklar esas bu dünyaya yakışmıyor.İnsanliktan nasibini almamış yaratık tipli
Adali54 - 333 kuduz iğnesi yemen dileklerimle salyalı
Adali54 - Köpek ısırır ama senin gibi insanliktan nasibini almamış ağzından salyalar saçan itler isiramaz.Çünki o it dediğin 4 ayaklı canlı bile senden daha akıllı ve daha merhametlidir.Umarım aşıların tamdır.mazallah tehlike saçıyosun salyalarınla etrafta çoluk çocuk var zararın olmasin
Adnan Bey. - senin azından ....akıyor asıl sen sil o salyalarını edepsizlik yapma !ben fikrimi söledim terbiyesizleşme bu söylemim sana hakaret etme özgürlüğünü vermez adam ol edebiniş bozma yakışmıyorsun buralara önce insan ol!
Adnan Bey. - sen galiba a kendineden bahsetmişsin o salyalarını bi kontrol ettir kudurmayasın,kimse kusura bakmasın ama 33 kuduz iğnesi yemiş biri olarak köpekleri sevmeme çok doğal ve çoluğa çocuğa saldırmasını da asla tasvip etmiyorum
Adnan Bey. - sen tamda kendini bahsetmişsin sen bahsettiğin şeyleri kendine uygula seni it falan ısırmaz belliki bağışıklısın
Murat Erdogan - Aynı kendinden bahsetmissin.Sahibine söylede zincirini az kısa bıraksın.Mazallah ağzından salyalar akıyor birini isirırsin adam bide kuduz ile ugrasmasin
Ort - Geçen tavuk hırsızı tilkiyi bile affedenler varken bu adamın köpeği öldürmesi neden cennet ve cehennem var özetliyor.
sakaryali - basiboş dolaşan köpek çoluk çocugumuz var. hergun duyuyoruz köpek çocuga saldirsa. sonra napicaz kopek egitimliymis .o sira köpek durdan anlarmi .cocuga zarar verdikten kimse konusmayacak oyle hayvan hakki filan diye köpegine sahip olamiyosan beslemiyecen.
Oğuz - aynen ablacım bende katılıyorum bakamıyorsan çocuğu beslemeyeceksin sokağa salmayacaksın başı boş köpeği geç sapığı var yılanı var korona var
Sadist - Aynen öyle bakamıyorsan beslemeyecen
serdivan 054 - Hırsızın hiç mi suçu yok köpek başıboş komşu mahalleye gidip tavuklara saldırmış. Medyabar tavukların sahibini yargılıyor. Hani hayvan hakkı diyoruz ya tavuklar hayvan değil mi?
Adalı - Köpek yenmez tavuk yenir yani tavuğun geçmişinde var yenmesi o yüzden napacan tavukmu yemicen boş boş haberler o ölen köpek 2 milyar ister istemez adamın canı yanar ve cane corsalar çok akıllı bir köpek
Adnan Bey. - aynen de böyle maalesef şimdi birini parçalasa sora pardon ölemi yanıma dh
ji yaklaşmasınlar valla
Adnan Bey. - evet tavukta bir insanın yumurtasıyla etiyle belki de o adamcazın geliri nedemek o köpek parçalaması hele bana bi zarar versin yada bi saldırsın bak noluyolar görsünler herkes itine sahip çıksın sizin yüzünüzden kuduz iğnesi yemekten bıktım yaaaaaaaaaaaaaa
Etem - şimdi dümen böyle bilirsiniz haberlerde bitbul cinsi beyaz köpek fino köpeyi parcaladı fino ölmedi pitbulun sahibine 7 binlire ceza kesildi yanlız pitbullar iki taneydi hemen ortadan kayboldular biri barınağa giti ne hikmetse bir sene sonra pitbulun birı piyasaya cıktı şu anda cirit atıyor çarşı içinde adalet bu
Köy - Kardeşim vurmak yanlış ama bağlayacaksın o köpeği sonra mağdur edebiyatı yapmayacaksın
Adnan Bey. - aynen de böyle bağla
MURAT - mağdur tavukların sahibi, şikayetçi köpeğin sahibi mi?. O köpeğe bakıyorsan karnını iyi doyuracaksın.Küçükbaş hayvanlara saldırmamayı hatta onları korumayı öğreteceksin.Öğretemiyorsan bakmayacaksın.Salmayacaksın o köpeği.Sen evini korusun evinin rızkına sahip çıksın diye nasıl o hayvana bakıyorsan tavuk bakan kişide evinin etini yumurtasını rızkını çıkartmak için uğraş veriyor.
Adnan Bey. - aynen de böyle ne demekmiş benim de canlı hayvanım biricik tavuklarıma saldırmak parçalamak ?yok öle yağma
isyan - Köpek besliyorsan zincirle evinin bahçesine bağlayacaksın, kimseye zarar vermeyeceksin. Komşu sende yok yere köpeği öldürmeyeceksin. Akıllı olun
Oğuz - sende burda havlıyorsun bizde rahatsız oluyoruz yapacak bişey yok devlet bakmıyor işte
isyan - olum sen ne içiyon.
Arnavut54 - Sizin gibi merhametsiz insanlar olmaz olsun inşallah coronadan geberir gidersin...
Murat Erdogan - Adnan yorumlarda hep sen varsın.Seni bı barınağa baglasinlar,kuduz asini falan yapsınlar,iç dış parazit aşını yapsinpar.Mazallah insanlık için 4 ayaklilardan daha tehlikelisi sen
Adnan Bey. - aha benim karşı komşuda var ne belediyesi kaldı ne bilmemneresi hiçte bişi yapamadılar sabaya kadar avlıyo delricem ben yaaaaaaaaaaaaaaaa
laz ziya - Adalet yok 1000 2000 ceza alir...sana akil git benzin al ciftligini ver ateşe..yapamiyorsan bir suriyeli bulursun 1000 2000e
Tolga At - Hoşt köpek
Mehmet Aydin - İyii,şal köpeği gitsin saldırsin başkasına,niye baglamadin kardeşim,pitbul benzeri tehlikeli bir köpek,yolda başıboş bana rastlayip havlasa çeker silahımı bende vururdum,tek köpek beslenir zağar derler av köpeği al ondan besle,
Adnan Bey. - aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
HAKKI DEVRİM - Cins köpeğin ne işi var elalemin tavuk kümesinde aynı durumda küçük bir çocuğa saldırsaydı ne olacaktı?
Murat Erdogan - Ulan Adnan havlama heryerde,aşıların tammi degilmi belli değil. şikayet edecem belediyeye kisirlastirsinlar seni
Adnan Bey. - evet ne olacaktı ? sonra dam vuruyorlar itine sahip çık o zaman
Objektif - Bu haber yanlı olmuş, sanki haberi yapanın, köpeğin sahibiyle bir yakınlığı var.
Haber, haber değil direkt yargılama olmuş. Habere göre tavukların sahibi cani, köpeğin sahibi mağdur. Medyabar, lütfen tarafsız haber yapın.
Hayvan hakları - Telef olan kanatlı hayvanların yaşama hakkı ne olacak, onların yaşam hakkını kim savunacak. Doğa canlılarını koruma derneği bu konuda ne yaptı. Başka sorum yok.
Oğuz - yediğin tavukların yaşama hakkı ne olacak tuhaf insan
Hayvan hakları - Bakamayacaksan köpek beslemeyeceksin.
misafir - peki ya ölen tavuklar hayvan değilmi ? tavukların canını nasıl savunacaksınız
Yenikentli - Hayvanlara yaşam hakkı yok bu ülkede. Çünkü hayvanların sahibi yok. Allah cezamızı verecek.
Xırbax - Köpeğini başlayacaksın zarar vermesin milletin başına bela olmasın
Bhs - bende aynı bir komşumun köpeğini vuracağım. bana zarar veriyor. bağla diyorum. benle dalga geçer gibi konuşuyor. sen vuramazsın. yahu bu köpeğin hayvan hakkı varda benim hiç insan hakkım yokmu. bu nasıl düzen bu nasıl kanun. sen hayvanını bağlarsın. kimseye zarar vermez o zaman tamam. yahu adamın çocuğunu ısırıyor. kızını ısırıyor. dehşet saçıyor. neymiş hayvan hakkı. böyle zulüm olurmu. insan mı daha önemli hayvan mı.
üstadın dediğine geldik : taşları bağlamışlar, köpekleri salmışlar.
Ss - Sen şimdi insansın he köpeği vuracakmış sen mi verdin canını et insanoğlu ne bu tavır gücünün yettiğini ez yetmediğinin gtunü yala ulan hakkını yiyen patronuna gık diyemiyosundur hak hukuk peşine düşmüş hesapta aciz insan sonun o köpekten beter olsun o köpekte gelip mezarına işesin!
Adnan Bey. - valla ukala mukala hele bi bana dalaşsın bak neyliyom görsün bıktım zira bu başıboş ve çoluğa çocuğa saldıran itlerden yaa yenikent bu konud açok madur er taraf it doldu vallah
İnsan Hakları - Evet haklısınız.
Köpek sahipleri ukala oluyor. Dalga geçer gibi hayvanları kalabalık insanlar arasında gezdirmeye çıkarıyorlar, korkanlar olursada, onlara dalga geçerek bakıp gülüyorlar ve bundan keyif alıyorlar.
Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.