AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, İYİ Partili Serdip Dokumacı’nın Adapazarı ve Büyükşehir Belediyeleri ile ilgili eleştirilerine yanıt verdi. Bilindiği üzere Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yoğun kar uyarısı ile birlikte Sakarya Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde tüm belediyeler önlemlerini almış ve kapsamlı çalışma yapılmıştı. Yağışın ardından AK Partili belediyeler ile ilgili iddialarda bulunan İYİ Partili Dokumacı’ya cevap veren Başkan Erol Aydın, “Gerek Büyükşehir gerekse Adapazarı Belediyemiz, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yağış uyarısı aldığı andan itibaren hazırlıklarını tamamlamış ve karla mücadelede başarılı bir sınav vermiştir. Belediyelerimiz araç ve ekipleri ile karın yağdığı andan itibaren sahada gerekli müdahaleleri yaparak ulaşımın aksamaması için tüm gayreti göstermiştir. Bu çalışmalar neticesinde ilçemiz ve şehrimiz genelinde kayda değer bir sorun yaşanmamıştır” dedi.

YÜCE VE IŞIKSU’YA TEŞEKKÜR
AK Partili belediyelerin her şartta vatandaşın taleplerine yanıt verdiğinin altını çizen Başkan Aydın, “AK Parti’nin belediyecilik anlayışında 7 gün 24 saat vatandaşın talebine anında cevap verme düsturu vardır. Sadece yoğun kış şartlarında değil her zaman vatandaşla iç içe olan Belediye Başkanlarımız ve kurumlarımız var. Bu minvalde karla mücadele konusunda da hemşehrilerimiz mağdur edilmemiştir. Vatandaşlarımızdan gelen iyi dilek ve teşekkürler de kayıtlarıyla birlikte ortadadır. Sosyal medya aracılığı ile birçok hemşehrimiz belediyelerimize zorlu çalışmalar için teşekkürlerini belirtmiştir. Kar yağdığı andan itibaren vatandaşlarımızın olası mağduriyetini gidermek adına çalışan Büyükşehir ve Adapazarı Belediye ekiplerimize başkanlarımız Sayın Ekrem Yüce ve Sayın Mutlu Işıksu’nun şahsında teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

BELEDİYELERİ SINIFTA BIRAKABİLMEK HADDİNE DEĞİL!
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, “Tüm bunlar ortadayken aşırı yağış esnasında anlık olarak yaşanan ve yine anlık olarak çözülen kısa süreli aksaklıkların siyaset malzemesi haline getirilmesini üzüntüyle takip ettik. Muhalefetin bu tavrının Adapazarı’na ve Sakarya’ya değer katmayacağını düşünüyoruz. Tüm birimleriyle sahada karla mücadele ederek vatandaşımızın mağdur olmaması için çalışan belediyelerimizi sınıfta bırakabilmek Sayın Dokumacı ve İYİ Parti’nin haddine değildir. AK Parti, milletimizin teveccühünden güç alan ve belediyecilikte tarihe altın harflerle tecrübesini nakşetmiş bir partidir. Sayın Dokumacı’dan bir teşekkür beklemiyoruz. Ancak iyi niyetli çalışmaları da talihsiz açıklamalarla gölgede bırakmasına müsaade etmeyiz” şeklinde konuştu.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(40)Abhaz - Belediyeler resmen havalar açsın da kar erisin diye gökyüzüne bakmaktan başka bir şey yapmıyorlar. 12 sene İstanbul'da yaşadım. Bir gün öncesinden tuzlama kamyonları, kar küreyici araçlar kenarda hazırolda beklerdi. Açılmadık ara sokak bile kalmazdı. İşe zor gittik. Bir fotoğrala genelleme yapmasınlar.
Sakarya Merkez - haberi okuma bile okumadım ama başlığı görünce yazayım dedim, ben kar yağışında belediye hizmetlerini göremedim, bulvarda ve çarşı merkeze giden heryerde kaldırımlarda yürümek mümkün değildi. Yanlışsa özür dilerim ama iyi havalarda hep dolaşan yerleri süpüren bir sürü el arabasıyla gezenler kaldırımları kürekle hiç değilse ufak bir yürüyüş yolu açamazlar mıydı? saygılar
mesut rasim - Erol efendi acaba nerde oturuyorsun senin sokakların açıldı demekki biraz devletin arabalarına binde gez mahallelerden haberin olsun camili 2 de 2gün felç olduk hiç kimseye gerek yok otobüs şöferlerine sor onlar anlatsın herkes parti davasında bırakın bu işleri çalışın
patates halinden musta - ben serdivan avmye 300 metre agora avmye 300 metre oturuyorum ara bütün sokaklar perşembe öğlene kadar karla kaplıydı araçlarımızı çıkartamadık.beyefendi herhalde başka bir ilde yaşıyor.uzaktam haber almış.ara arterler açılmış biriken karlarrıda cadde kenarlarında toplanmış insanlar karşıdan karşıya geçemedi biriken karın üstünden yaya kaldırımına geçmek isterken kaydı düştü yaya kaldırımları zaten faciaydı saolsun çalışkan esnaflar dükkanlarının önünü temizlemişlerde vatandaş öyle yaya kaldırımında yürüdü oylarımızı verdik ama bundan sonra düşüneceğiz artık
Ak Partili - Erol aydın, partiliyim evet ama bari yorum ve açıklama yapmada millet yorumda çoşmasın. Bari susun çünkü gerçekten fos çıktınız
Adalı - Allah var vali konağının yolunu sürekli açık tuttular, neredeyse her saat başı kürekli kamyonlar yolu hem temizledi hem tuzladı, fakat hiçbir yetkili bu ana cadde üzerindeki park eden araçları görmedimi? neden ana yol üzeri park eden araçlar la doldu diye sorgulamadimi?
Nedeni gayet açık ve net Ana yollar açık ara yollar kapalı!!! araçlar ara yollarda gidemedi.
Ne muhtara ulasabildik nede belediye'ye!!!
kışı öyle böyle atlattık ama yediğimiz ayazı unutmayalım...!
Carşı Esnafı - arkadaş sandıkta görüşürüz bu esnaf bugünleri unutmaz
Kürşat Sönmez - Kimse eleştirmeyecek,kimse birsey demiyecek iyi ne güzel,helal olsun dokumacıya doğru söylemiş,esas sınıfta millet burakacak
Yazık - Ya bir kerede kabul edin be. Sen hiç karaman camili korucuk yazlık kazımpaşa sokaklarını gezdinmi. Boş boş savunma yapıyorsun.
Vatandaş - Erol bey sınıfta kaldığınızı niye kabullenemiyorsun sizler dışarıya çıktınızmı bir çok ara Yollar kapalıydı iyi parti ilçe başkanı suçlayacağınıza Belediyeleri suçlasan daha mantıklı olur
Erdem - Korucukta oturan biri olarak bir sıkıntı yaşamadım! Sıkıntı yaşayanlar acaba hayal güçlerini kullandılar sanırım;)) bu arada yorum yapan kişiler aynı ip adresini kullanmaları büyük tesadüf;))
Yenikentli - pazartesi, salı yollarımız kapalı idi.
Belediye otobüsü güzergahından geçmedi.
Arabalarımızı çıkartamadık.
2 gün bize yaşam durdu.
Bu nasıl hazırlık.
Sakarya Benim Şehrim - Bu ülkede muhalefet, iktidarın yaptığı güzel işleri eleştirmeyi maharet sayıyor.
Maalesef bu Haslet şehrimizdeki muhalefete de sirayet etmiş.
Arkadaş karla mücadelede başta Büyükşehir olmak üzere ilçe belediyelerimiz geçmişte emsali görülmemiş bir çalışma yaptılar.
gönül dostu - Doğru yapılanları eleştirirseniz,eviniz yanar kimse inanmaz.
Sade Vatandaş - KİMİN HADDİNE ONUDA SÖYLE BİLELİM ONA DİYELİM GİT BELEDİYEYE HAD BİLDİR XD
kerim yazıcı - kurtuluş mahallesi cok uzak degil her karda sınıfta kaldınız
Gerçekci - Beyefendi 32 evler yoluna beklerız seni gör belediyeciligi sonra konusursunuz
Ssss - Bunlar herhalde dısarida gezmiyor..pandemide,ekonomide,issizlikte,dogal afetle mücadelede,garada sinifta kaldiniz.tek sinifi gectiginiz yer.pandemide hınca hınç doldurdugunuz kongreler oldu.millet artik ne oldugunuzu anladi..herkesin dilinde zenginler kulübu oldugunuzu.cıkar iliskileri kurdugunuzu.heryeri betonlastirdiginizi.belediyelerin borc bataginda oldugunu.milletin gozunu boyamak icin park bahce yaptiginizi en cahili bile biliyor.sonunuz cok yakin digerleri gibi unutulup gidecek.
Hunter - Ya allah aşkına bırakın bu işleride laflarıda kendi evlerinizin önünü açmışsınızdır vatandaş umrunuzdamı mağduriyeti vatandaş yaşadı korucuktan insanlar işe gidemedi nerdeydiniz neyinizi takdir edicez sayın başkan
Tuhaf Adam - Başkan Ak Partiinin vatandaşa uzak olduğunu biliyorduk da sayenizde sokaklara da uzak kaldığını öğrenmiş olduk.
Eski Akçı - İyi Parti ve başkanının sizi sınıfta bırakmasına gerek yok sizler zaten sınıfta kaldınız.Ceketimi koysam kazanırımın rahatlığını göreceksiniz siz!Bu arada Camilide oturuyorum yemin ederim kar sabahı belediye millet işe geç kaldıktan sonra geldi o da ana harteli tuzladı gitti.Sn.Erol Aydın resmen yalan konuşuyorsunuz ya da hiçbirşeyden HABERİNİZ YOKKKK
vatandaş - Keşke bu açıklamayı yapan başkan bey Adapazarı belediyesinin sadece çark caddesi ve camili de belli memur kesimin oturduğu yerden oluşmadığını bilse. Daha nice bir sürü mahallesi var bu güzide ilçemizin. Mesela hiç mithatpaşaya gelmişlermidir? Abasıyanık parkı ve çevresini görmüşlermidir? Geçen yıl yapılan yağmur kanallarında hala kapanmayan çukurları görmüşlermidir. Resmen yolun yarısına asfalt atıp yarısına atmadı mütahit ama eminim parayı peşin almıştır. Denetleyen yok nasıl olsa
Sütcü - Erol Bey tebrik ettiğiniz başkanınıza söyleyin siz süt satmaya devam edin.En iyi yaptiginiz iş ne de olsa...SATMAK.
Çuvaldız - Sn.Erol Aydın o kar sabahı cektiklerimizi sıcacık evinde bilmediği için böyle konuşması normal.Sıkıntı yaşanmamışmış.Korucuk ta o sabah herkes işine geç gitti.Millet 2-3 km yürüyüp ana yola dokülmüştu
Korucuklu Tevfik - Sen kendi adına konuş Ben korucukta ilk otobüsle işime gittim !!!
eskiler bilir - hastaneye gittim gidenene kadar 10 kere düştüm tam hastanelik olduk heryer buzdu yalakalık yapma medyabar
Korucuklu - Atma ziyaaaa;)))
Yenikentli - Yeni kent de 2 gün yollar kapalı kaldı hangi çalışmadan bahsediyorsunuz.shov kısmı çok güzel gercekleri yaptığınız shov ile örtpas ediyorsunuz.ana yollar bile geç acıldı.ara sokaklarda insanlar arabalarını yerinden oynatmadı.yeni knt bölgesi her kar yağdığında aynı sorunları yaşıyor.yeni knt bölgesindeki insanların sorunlarına kulak verin bu son şansınız
Murat Erdoğan - Erol Aydın 1994den beri Sakarya Büyük Köyü'nü siz yonetiyosunuz.Ben doğma buyume Sakaryalıyim yaşım 45 .Sakaryaya 1994 den beri sizin zihniyetiniz ne kattı bı aciklasanda bizde bilsek.Yoksa sen başka şehirde ben başka köydemi yaşıyorum.
Gönüllü - Doğru söze ne gerek yaptıkları ortada ara mahallelere giren bir tane ekip görmedik sadece ana hatları bide vali beyin geçtiği güzergahları açmışlar kime çalışıyorsunuz acaba
5454camili - Vatandaşın sıkıntılarını görmezden gelen iktidar sahibi bir ilçe baskanının vatandaşlarının sıkıntısını dile getiren İlçe baskanına sıyaset malzemesı yapma demesı bır okadar vahım bır durum
Kubilay - Sn. Erol Aydın, sizide heralde danışmanlarınız yanlış yönlendiriyor en tepeden en aşşağıya kadar dışarı çıkıp milletin çektiklerini göremediğiniz için bu tarz açıklamaları normal karşılıyoruz, lakin artık belediyeciliktete son zamanlarınızı bu millete hizmetle geçirirseniz seviniriz çünkü bir daha şansınız olmayacak :)
Mertcan - Ben camilide oturuyorum 2 gün boyunca arabalar bile çalışmadı, insanlar madur kaldı bence çok haklı belediye sınıfta kaldı
Korucuk Kemal ayaz - Çarşı merkezi açtılar,Korucuk taki yollardan haberi yok herhalde,Araçlar kayak yapıyordu,iyi partili dokumacı doğru demiş sınıfta kaldılar
Vatandaş - Mutlu ışıksu yaşıyor mu ya gören yada konuşan varmı??
Vatandaş - Mutlu ışıksu yaşıyor mu ya gören yada konuşan varmı??
Burhan - Belediyemize yapılan bu çalışma için teşekkür ediyorum. Camili 2 de oturuyorum. Yollar gayet açıktı.
sütcü - Ben Camili 2 ye o sabah giremedim yolcumu alamadim beyefendi siz 12 de kalktiniz herhalde
Yenikentli - Yuhh be yalanında bu kadarı Allah sizi bildiği gibi yapsın. Kar yağışından ilk 2 gün ben işe gidemedim her yer buz pisti bir kere bile tuzlama yapılmadı 2.günün akşamında açtılar yolları kaç defa aradım belediyeyi!!
Yenikent Ilçe Olsun - Ben de Camili 2 de oturuyorum.
3 gün otobüs mahalleye gelmedi.
Hâlâ tam güzergahını kullanmıyor.
Mert Yazar - bende camili 2 de oturuyorum , yollar nasıl açıktı allah aşkına 2 gün arabamı çıkartamadım dün anca açıldı.SAdece adliye lojmanlarını açtılar.Otobüs yolu daha bügün aÇILDI.
Sipahi - Beyfendi dün sabah 09.00da Kipa kavşağında buzlanmadan oluşan kazayı görmemiş sanırım
545454 - Kaza yapan arkadaş buzlu yolda yavaş gideceğini bilmiyor galiba çok hızlıydı ordaydık
Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.