SPOR264.COM:- Covid-19 sebebiyle bir türlü gerçekleşemeyen Sakaryaspor kongresine geçtiğimiz hafta izin çıkmıştı. 16-23 Nisan arasında gerçekleşecek olan Sakaryaspor olağan üstü kongresi artık netlik kazandı. Taraftarlarda gözünü adaylara çevirmiş durumda.

Şuan resmi bir açıklamayla 16 Nisan'daki seçime aday olacağını duyuran bir kişi olmasa da, seçime katılması kesin gözüyle bakılan Uğur Akkuş çalışmalara başladı.
İş adamı Uğur Akkuş, Sapanca'da bir otelde kamp kuracağı ve seçimi burada organize edeceği öğrenildi. Seçim çalışmalarını buradan planlayacak ve hayata geçirecek olan Akkuş ve ekibi kazanmak istiyor. Daha önce de Sakarya’da çeşitli çalışmalarda bulunan ve destek arayan Akkuş’un ekibi bu kez daha hırslı.

Kazanma adına sahadalar Sakaryaspor başkanlığını çok istediği bilinen ve Bülent Uygun’un desteğini arkasına alan Uğur Akkuş bu amaçta çalışmalarını Sapanca'dan sürdürecek. Yönetimine Sakarya'dan yeni isimlerle de güçlendirmek isteyen Akkuş, yaklaşık 6-7 kişilik ekiple bugün itibariyle çalışmalarına başlayacak.

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(33)Almanyali Ibo Frankfur - Sakaryaspor a 20 Milyon YTL verecem kasasina koyacam...beni Baskan yapin seneye 2.Ligteyiz...Almanya da Temizlik Firmam ve 200 e yakin iscim var...3 sene icinde SüperLig garantisi veriyorum...tabiki kimseninde gözyasina ve torpiline bakmayacagim...ister inanin isterse inanmayin...saygilar..
Suzuka54 - tamam iste 800 var ya alsın takımı batirsin her sene ayni yerinde sayar ve bu ligten çikamaz bu zihniyet olduğu sürece bu takim 1 lige cikamaz net söylüyorum yiyiciler değil parası olan alsin baksin isine
Hadi Ordan - Cumhur Genç'in 800'e yakın delegesi var.Uğur akkuş hüdaverdiden cevat ekşiden yaşar zımbadan gelen 50 kişi ile mi seçimi kazanacakmış???
Sonunda Cumhur - Cumhur Genç'e karşı Ekrem Yüce hep hata yaptı.Umarım bu sefer Cumhur Genç gibi bir adamın sakaryaspora faydasını görür ve arkasında durur işte o zaman sakaryaspor ayağa kalkacaktır
Sakarya - ardeşim cumhur genç daha önce başkan olmadımı neyin kafasını yaşıyonuz siz sakarya sporu değil çıkarlarınızı düşünüyonuz
Borsacı Uğur - Uğur Akkuş, Bülent abin sana zonguldaksporu aldıracaktı yine ne olduda bu şehre bulaşıyorsun?sakaryasporu borsaya sokup parayı vurup kaçacaksın dimi?
Baştan Başlıyoruz - Cumhur Genç'in yüzüne konuşamayan onu kıskanan kim varsa anonim hesaplar adı altında buralarda yazıyor.Kimse kusura bakmasın Sakaryaspor babanızın çiftliği değil.Sakaryasporun belli bir başarıya ve tesisleşmeye ihtiyacı var ve Cumhur genç başladığı işi bitirmeye geliyor
Serdi̇[email protected]̇l - alamadıklarını almayamı gelecek
Sakarya - bizim babamızın çifliği değil sizin babanızın çifliği 15 senedir bu takım alt liglerde sürünüyor ne kattınız takıma çıkarlarınız için yırtıyonuz kendinizi sakarya spor sizin umrunuzda deyil
Cumhurcuyuz! - Cumhur Genç bu şehire bu takıma yıllarca abilik etti kuruş destek görmeden 2 kere final oynattı.şimdi arkasında destek ile bu takımı süper lige çıkartacak kişi cumhur gençtir
Serdi̇[email protected]̇l - pardon hangi desteği görmedi
Burası Adapazarı - Facebbokta medyabarda edlege bile olmayan kişilere yorum yazdırmak ile olmuyor başkanlık.Uğur akkuş anca pilates severler derneği başkanı olur
Gördüm Yazdım - Cumhur Genç Aralık ayında kulüp zor durumda gelin başkan adayları olarak futbolcuların primlerini maaşlarını beraber ödeyelim dediğinde Uğur Akkuş neden kaçtı?Kimse masal anlatmasın o gün gördük Uğur Akkuş'un parasının olmadığını!!!
Sakarya - niye versin açıktan para isteyenler var onların isimlerinide yaz
YORUMCU - Cumhur Genç bizim insanımız buna bir şey demiyorum. Ama takım üst lig hedefliyorsa büyük yatırım yapılması gerekiyor. Samsun Karagümrük örnekleri ortada
Rappers - Sayın başkan ilk göreviniz maraton tribününün temizlemek olsun özellikle tribün lideri olarak tanıtan kişileri ne tehsise nede stadyuma sokmayınız!
Erdinç Canlı - Destek görmeden iki play of oynatan cumhur genç şimdi arkasında belediye desteği varken çok şey yapacaktır.bizim adayımız sakaryanın insanı cumhur genç tir.Sakaryaspor u şahsi reklam içim kullanan şaibeli işadamı ve televolelerde boy gösteren şahısların Sakaryaspor la işi olmaması lazım.uyan Sakarya
Kral Çıplak - sakaryaya girmeye korkuyormu nasıl başkan olıcak...komik adam
Sz - Sapanca Afganistan’da mı
TC VATANDAŞI SAKARYALI - SAKARYA SPORU SEVENLER AMAN DİKKAT BAŞKAN ADAYLARINA DEĞİL TAKIMINIZA VE ŞEHRİNİZE SAHİP ÇIKIN VE BUNA İNANDIĞINIZ ADAY VE YÖNETİMİNE DESTEK VERİN BAŞKA SAKARYA SPOR YOK TEK YOL SÜPER LİG GERİ KALAN YALAN
Adil Kartal - Cımhur abi varken ne iş yaptığı belirsiz magazin figürlerine yer yok Sakarya'da cumhur genç Başkan Sakarya şampiyon
Baran Mert - Bu adam değil miydiÖnce şirketi istiyorum sonra vazgeçtim dernek olur diyen işlerimin yoğunluğu nedeniyle adaylıktan vazgeçtim diyen yetmedimi bu kadar reklam bu şehirde.Google a Uğur Akkuş yaz Çıkan haberler hep dolandırıcılık üzerine.ebrunun takımı Sakaryaspor diye magazin haberi olarak anılacak koca Sakarya.
Ada - Bu kongre de tatangalar denen bitikleri lav edebiliyorlarmi
Fatih Yavuz Kasroğlu - başlarda hep karşı çıkıyordum, adamdaki inadı görünce bu adamdan şampiyon çıkar diyorum, bunu sakarya vatandaşı yapalım, başkanlığı verelim, denemekte fayda var
Gerçek Sakaryasporlu - Ben delegeyim,1000 oyum olsa yine oy yok.
Kandırılanlardan oymayacağız.
Sakaryalı - 3 seneye kulüp kapanınca bu borçlarla kola çekirdek yaparsın bilet gişelerinde
Sabri Okyay - Yıllarca kandirildin normal senin için,hesap sormayan sorgulamayan sürü zihniyeti cobanda aynı olur
Arifiyeli - Aman verme sen git baskanin piyon tuttuğu adama ver sonra reklam yerine kiralık yazar yada para bulamaz ama seçimden önce biz sakaryayiz biz kimseye boyun eymeyiz değip parasızlıktan transfer yapamayız ve hep hayal kurarız 1.ligi şeker gibi gruptan çıkamayız öyle bakariz sizin gibiler yuzunden
Semih Guler - Uğur başkan bu takım için bence son çıkış yoludur, delegeler tarihi zafer bekliyorum oylar uğur başkana
Ahmet Balci - Uğur başkan yönetime şehrinden mutlaka takviye yaparak bir konsorsiyum içinde oluşturulmalıdır.Bunu yaptığını biliyoruz başarılı olmasını dilerim.Playoftan bu takım çıkar ama uğur başkanla çıkar.Cikmasa bile seneye elini kolunu sallayarak çıkacaktır.Cunku bütçe ve kadro mühendislik yeteneği oluşan yönetimle başaracaktır.
Mehmet Usta - Uğur başkan bu takıma başkan olma dönemi gelmiştir.Ugur başkana iki proje sunuyorum, bitcoin projesi sakaryacoin veya başka isimle olabilir birde ağaç fidan dikme projesi ile sosyal sorumluluk ve Sakaryaspor hatıra ormanı 500 bin fide klube kattı sağlayacak uğur başkan başarılar....
Hasan5454 - Bu sefer engel olamayacaksınız? Uğur başkan projeleriyle ve sakaryasporla çok başarılı olacaktır.Buradan kongre üyelerine sesleniyorum değişim şart, artık yeter.Cumhur Cevat devir teslim bayrak törenine son verin uyanin
Ziyit - Şehirde Oylama yapılsın matanga grup da tribünlerden çekilsin stada dahi almasınlar bütün şehir bıktı bunlardan. Bunlar yüzünden her şehir düşman oldu sakaryaspora
Efsane-dönecek-esecek - Kesinlikle Uğur Akkuş kazanmalı , Bu takım için başka çağre yok , Haydi Uğur Akkuş yap güzel listeni de kazan artık bu seçimi ... Not : Futbol takımın başına sportif direktör yada idari menajer olarak mutlaka bu şehirde yetişmiş birini getirmelisin..
aslan - bu adam takımı uçurur, parasız olmuyo bu işler
Falan Filan - Tribün liderlerini de değiştirebiliyormuyuz kongrede ?
Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.