İYİ Parti Karasu İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı Levent Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı ile istifa ettiğini duyurdu. Arslan, İYİ Parti kuruculuğundan ve üyeliğinden istifasını şu ifadelerle duyurdu:
Değerli dostlarım
Bu güne kadar kurucusu olduğum İYİ Parti için çok açıklama yapmadım. Sebebi benimle yola çıkan birçok dostumdu.
Geldiğimiz noktada onca emek veren benim gibi binlerce kişi ama haksızlığa uğramış, ama koltuk için itibarsızlaştırılmış binlerce insan partiden uzaklaştırılmışken bile bekledim belki diye.
Geldiğimiz bu güne baktığımda Montro ve Lozanı savunan TÜRK Silahlı Kuvetteleri’nin değerli komutanlarına zevzek diyen bir zihniyetin altında bir Türk milliyetçisi, bir Ülkücü olarak duramayacağıma karar verdim.
İYİ Partinin kuruluşu sırasında elini değil bedenini ortaya koymuş bir kişi olarak İYİ Parti kuruculuğumdan ve üyeliğimden istifa ettiğimi siz değerli dostlarım ile paylaşmak istedim.
Önümüzdeki günlerde daha detaylı bir şekilde açıklama yapacağım.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(24)Benimde Fikrim Var. - Levent başkan seni tebrik ediyorum,duruşundan hiç taviz vermedin,hiç çıkarı olmayan komutanlara zevzek diyen bir genel başkanın partisinde bir dakika durulmazdı,durmadın.
Haki Vallahi - Levent Arslan Süveys ve Panama kanalları hakkında da hassasiyet belirtecektir.
Kendisine bu global ölçüde siyaset yakışır.,
Zira kendisine Karasu dar gelir.
Gelecek seçimde de ABD başkanlık yarışına 6ncı Filoya biat eden ülkücüleri temsilen gidecektir.
Zira düşünce babası da amerikancıdır
Kendisine amerikan bezi ile büyütülmüştür.
Haki Vallahi - Levent Arslan saadet'e geçti haberlerini daha detaylı açıklamasında bulacağız. İ.'nin o kadar günahı var ki siyaseti Allaha Allahı siyasete satmaktan imtina etmez.
Sokakların sahipsiz ülkücüsüne yazın evinizin önüne bir tas oy koyarak destek olabilirsiniz.
Seyret - İYİ PARTİNİN YÜKSELİŞİNİ DIŞARDAN SEYREDİN
namık54 - süveyş ve panama kanalı para basarken bizim durmamız olmaz.kanal istanbul bittiğinde. 2 büyük gemi hoğazı tıkamak için batırılacak ve gemiler para basıp kanaldan geçecek kasaya dışarıdan para girecek. bu kadar basit denklem.
cet - Kitle bu. Ülkenin durumunu çok yadırgamamak lazım.
Ismail - AKkoyun
yaşar - senin yaptığın ne zevzekliğin daniskası,istifanız rahibe teresa nın çokta umrundaydı.
Ada - ne yapacağını şaşırmış bir parti gibi görünüyor.chp ile devam mı devamsa hdp yi ne yapacaklar.hdp olmadan gitseler seçim kazanamazlar.milli meselelerde ağız birliği yok.Biri zevzek der diğeleri destekler.vs vs vsne olacak bu muhalefetin hali.Bir de devlet yönetmeye talipler.Hakikaten iktidara gelirlerse hdp ye hangi bakanlıkları verecekler???
Ismail - Koyunsun hemide AKkoyun.
Ferdun - Temizlik mi başladı acaba?
Mustafa - amiraller darbe yapsa alkış tutacak zaar
sen git pyd ile komşu ol.
Vatandaş - Bu günler daha iyi günleri, bu yönetimlerle barajı bile geçemeyecekler. Siyaset Genel Başkanın akrabasıyım diyerek olmaz. Birde kurucular olmasaydı şu an ki milletvekili, il başkanı hiç olma zdı. Demek ki milletvekilini seçtireceğiz diye o zamanki partililer boşuna çalışmışlar.
12345567 - İl yönetimi birkaç kişinin emellerine hizmet etmeyi bırakıp halk için çalışmaya başlarsa belki o zaman seslerini biraz duyurabilirler
Atakan - O EMEKLİ AMİRALLER GÖREVLERİ BAŞINDAYKEN VUKUU BULAN
YUNANLILARIN ADALARIMIZI BİR BİR İŞGAL ETTİKLERİNDE NEDEN SES ÇIKARMADILAR ?
Vatandaş - Peki ;)
Ümi̇tsi̇z Vaka - parti kurulurken taşın altına elini kolunu yüreğini kim koyduysa partiden gidiyor. koltuk ve makam sevdası uğruna herkesi harcayan iyi parti artık gitgide yokları oynuyor. aydoğan aslan sayesinde vekil olan dikbayır yerel seçimde ilk önce aydoğan beyi satıyor. yalvar yakar meral hanımın yanına geçen dikbayır yola çıktığı herkesi satıyor. il yönetim kurulu ise ÇATI KATINDAKİ olayları ile anılıyor. selçuk efendi ise dikbayır ile kapılar ardında akp ile anlaşmalar yapıyor. güya bunlar vatan sevdalısı !!! koltuk uğruna herkesi yarı yolda bırakıp satan dikbayır ve selçuk efendi Allah muhafaza kaza bela iktidar olsalar VATANI VE MİLLETİ NE YAPMAZ... Ümit ÖZDAĞ, ALİ TÜRKŞEN, HALLAÇOĞLU VE DİĞER ÇOK DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZ GERÇEKTEN HAKLIYMIŞ. demirtaşla kahvaltı isteyenler, Türk komutanlarına zevzek diyemez. kendi zevzekliğinizde boğulun.
Ali - Kimin çanağını yalıyorsanız yaladığınız şey beyninizi sulandırmış gevşeklik yapmayın adam olun biraz sn Dikbayır bu şehir için biçilmiş kaftan il başkanımız adam gibi adam sizin gibi itlerin adamların arasında yeri yok yer bulamadığınız için çekemiyorsunuz
Ümi̇tsi̇z Vaka - TAMAM
Ismail - Koyun
Sakaryalı31 - Bu ülküde eski genelkurmay başkanı terör örgütü kurmakla suçlandı herşey olabilir. Kötü olan cübbe giyen amirale hiç bir şey yapılmamış olması...
Oğuzhanoğlu - MONTRÖ DURUP DURURKEN ORTAYA ATILMADI.KANAL İSTANBUL DİYE YIRTINMALARI BOŞUNA DEĞIL.AMAÇ MONTRÖ'YÜ BAYPAS ETMEK...?
SAYIN AKŞENER DE NEDENLERİNI ASLINDA İYİ BILIYOR..O SÖZÜ ASLA AĞZINA ALMAMALIYDI.
GERÇEKLERI ANLATARAK MİLLETİMİZİ BİLGILENDİRMELİYDI.
Siyâset Bilimcisi - İyi partiyi kapatın yeniden kurun.yalnız bunlar ve bunun gibiler kurucu olmasın.birde hayalet il teşkilatını nasıl mv.adayı olabilirimden başka bir şey düşünemeyen il başkanını bir gözden geçirin.ülkenin umudu gözüken partinin il ilçe teşkilatların hali içler acısı.doğru dürüst bir tane adam kalmadı.kadın kolları gençlik kolları zaten yok.
12345567 - İl yönetimi birkaç kişinin emellerine hizmet etmeyi bırakıp halk için çalışmaya başlarsa belki o zaman seslerini biraz duyurabilirler
Hakki - YALLAH CHP'ye.....
Iyisin Iyi - Yav he he
Chatan - sen zaten durma partide senin gibiler elensin zevzek
Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.