MEDYABAR.COM/
Olay Karasu İlçesi Yalı Mahallesinde meydana geldi. Gece saatlerinde eşinden ayrılınca bunalıma giren bir A.A. isimli bir genç, çatı katında kendini asarak intihara girişiminde bulundu.
Sesleri duyan aile bireyleri çatıya çıkınca şok manzara ile karşılaştı. Genci tutarak intihar girişiminde bulunan gencin boğazındaki ipini keserek yere indirdi. Nefessiz kalan ve ölümün kıyısından düşen gence ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 Acil ekipleri yaptı.
A.A'nın yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirirken, intihar teşebbüsünde bulunan genç önce Karasu Devlet Hastanesi'ne daha sonra da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Gencin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, olayla ilgili oalrak nöbetçi savcı tarafından soruşturma başlatıldı.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(17)İşveren - Biz yana döne personel arıyoruz ama iş beğenmiyorlar asgari ücret keyiflerine yetmezmiş
Calisan - Kiranin 1500 diğer giderlerin 1000 tl 'nin üzerinde olduğu yerde 2800 mi yetecek vah ülkem vah
Aysun - Geçinilmiyorsa öl ulan
Sakaryalı - Bursali adamsın
Errr - Rrrr
Bursalı - Ben vereyim sana asgari ücret gel sen bana çalış
Keramettin Tütünatar - Birader bir bas git işine asgari ücretle ev mi geçindirilir bir de bunu marifet gibi söylüyorsun ya
İdris - Deneyimli haşlanmış hazır eleman bende isterim. Yada 15 günde bir gün izin hakkı esnek calışma saati çabası ve bu işçinin hakkıda asgari ücret he. Üstelik iş taşıma nakliye vb iş ise iş hastalığı bel fıtığı filan cabası yada duğer kronik iş hastalığı karşılığı asgari ücret birde deneyimli de olacak en az 2 yıl filan başka yanında tatlıda istermisin O şartlar altında sen çalışta göreyim seni buraya gelip şov yapma.
Kocaali'li - Geçtiğimiz yıllarda Karasu'da bir iş ilanı bir hafta boyunca duyuruldu. Ya millet iş beğenmiyor, ya birisi sosyal deney yapıyordu. İşsizlik hikaye, iş beğenmiyoruz
Adıgülmez - Sunu birde ben Başara bilsem kurban olduğum ALLAH günah yazmasa bende durmucam çünkü artık birşeylerin üstesinden gelemiyorum buda beni boğuyor
B.bulut - Bu hayatta her zaman cesaretiniz kadar yasarsiniz guclu olun kul.kaderini yasar bahtina ne cikarsa pes etmek yok
Tevekkül - Yapmayın. Ölünce her şey daha mı iyi olacak? Orada da bir mücadele var. Ve ne ile karşılaşacağımızı da bilmiyoruz. Bir gün haber olur sonra zamanla unutulur gidersiniz. Belki yaşayacağınız güzel günler vardır bilemezsiniz, eğer doğru olduğunuza inanıyorsanız yaşayın gitsin kötülere inat. Allah sabır edenlerle berabardir ve doğrunun yanındadır. O size yardım edecektir her şey maddiyat değildir.
Sapancalı - hiç kımse sınanmadıgı günagın masumu degıl allah ona verdıgı derdı sıkıntıyı bize verseydı biz nasıl olacaktık allah bilir allah bizleri korusun
Mobese - Kimseyi kendinizden çok sevmeyin , unutamam onsuz yapamam deme , karşına başka biri çıkar ve unutamam dediğin kişinin adını hatirlamazsın en yakın arkadaşım bir kızı sevdi evlenmek istedi engeller vardı ikiside intihar etti 1 yıldan bu yana okadar çok değişti ki zaman geçiyor kendinizin kıymetini bilin ayda 1 kez sadece kendine zaman ayır ne yapmak istersen onu yap kendinize iyi davranın kalın sağlıcakla
Zinzal - Allah yardımcımız olsun,her gün bir intihar haberi okur olduk..Zor zamanlar geçiriyoruz ama dua edip sabretmekten başka çaremiz yok..
Yenikentli - Her kes sorunlu ve stresli. Ülkeyi yönetenler böyle olunca bu durum halka da yansıyor.
Karasulu Tufan - Aynen dinibilgiyi kavrayamayan allahın verdigiemanete ihanetederek kendineyazıkediyo
Davut - Ülkeyi yönetenler değil imandan haktan kurandan uzaklaşınca bela ve musibetler artıyor
Sakaryalı - İngiltere'de intihar hattı var. İnsanlar intihara meyilli hissederlerse arayabilip, bedava psikolojik destek alabiliyorlar.
Naci - Arastirirsan bizde de buna benzer hattin oldugunu gorebilirsin.
Yazık. - Boş yapmayın. evlenmek kadar boşanmakta doğal. imanı olan intihar a zaten kalkışmaz. yok ben onsuz yapamam onsuz yaşayamam. öyle bi dünya yok. hemen öleyim kurtulayım. olmuyorsa olmuyordur. geçim sıkıntısı var ama herkes rahatına pek bi düşkün maşallah. arabasından da akıllı telefonundan da geri kalan yok. o nasıl olacak?
Özgür Bayrak - Bizim memlekette işsizlik felan hikaye arkadaş adam gibi çalışana her yerden var kimse açlıktan olmez bu memlekette ama bizim insanimiz is beğenmiyor herkes calışmadan rahat kolay para peşine düşmüş
Gömme Uzmanı - Kimleri gömdü benim kalbim
Onsuz yasayamam dediklerim le iki yabancı gıbı burnumun ucunda yasattı Rabbım
Ölüm care degil yasamak ve yasatmak gerek
Varlıgımın kime ne yararı var deme bir gun bir bakmışsın sen birilerinin dermanı birileri de sana umut olmus.
Muhalif_düşünce - Insanlar sizin bakış açınız yüzünden deist oluyor sonra da çıkıyorsunuz yok imanı zayıf yolsuzluk ve rüşvet günah değil yalan ve iftira günah değil tv terörist çıkarmak günah değil lüks araba olmalı ki dünya bizi kıskansın sen ne anlatıyorsun efendi gençler işsiz sosyal yaşantısı yok mutfakta yangın var hâlâ din sömürüsü yapıyorsunuz tuzu kurular
Sessuzluk - Takmışsınız bir akıllı telefona. Elbette boşanmak intihar sebebi olmamalı. Ama o insanları bu kadar maneviyatsız bu toplum yetiştirdi. Nimete şükür sıkıntıya sabırlı unuttuk unutturduk ana ağzını açan akıllı telefon demesin. Bu artık hayatın bir parçası. Neden lüksmiş gibi pazarlanıyor. Bir de o ne çirkin bir Türkçe öyle. "Boş yapmayın" ne demek ya. Boş konuşmayın deyince banal mı oluyorsunuz.
İtidalli Yaklaşım - Olayı neden onsuz yaşayamama geçim sıkıntısına oradanda herkesin durmumunun iyi olduğuna bağladın adamın derdi ne yaşadığı ne biliyormusun da atıp tutuyorsun ? Herkes kendi çektiği derdi bilir canından vazgeçecek seviyeye gelmesi birinin kolay değil ama yattığı yerden atıp tutmak kolay.
Transit - Ülkeyi çok güzel yönettini sananlar bu olanlardan hbri varmı acaba hep geçim sıkıntısı boşanma yuvalar dağılıyor mezara hapise bumu yani güzel Türkiye hemen hemen her gün var insanlar gerildi kimsenin kimseye tahammülü yok artık biz önlemiydik keşke tel kuyruğu olsada bunlara şahit olmasak eskiden gene insanlar gülüyordu çok lüks yoktu ama evlerde mutluluk vardı hey gidi be şimdi menfaatler herseyin önüne geçti gecmış olsun allah ailesine bağışlasın inşallah
Ne Fark Eder - Arkadaş adam eşinden ayrılmış bunalıma girmiş, siyasete nasıl bağladık bunu? Ne alaka yani insanlar intihar edince, yada intihar sebebini siyasete bağlayınca bizi yöneten kötü siyasetçiler düzekecekmi yani, allah kimseyi kendi canı, yada bir başkasının canına kıyacak kadar zora sokmasıın inş
Bukelamun - Evt kimse kimsenin umurunda değil hepimizin evlatları var kım bilir ki dert varmı diye borc harc hacız derken sonu bunalım cinnet ve ölüm hiç kımse bunları yasamasın rabbim mübarek günlerin hatırına sabır ihsan eylesin
Takım Elbise Koltuk - noluyor arkadaş bu gençler neden intihar ediyor her gün bir yada iki kişi dertleri nedir sıkıntıları nedir il ve ilçelerde siyasiler devlet kurumları bunları araştırıyormu sıkıntılarını dertlerini dinliyormu care olmaya çalışıyormu o koltuklardan bir gün kalkacaksınız bir gün sizde öleceksiniz evet bu gençlerinde hesabı sizden sorulacak sizin gördüğüm kadarı ile tek derdiniz imar rant ametin memetin arsası nasıl olursa nasıl our hesapları yazıklar olsun
Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.